Ακόμα μια δυνατή προσθήκη για τον Αστέρα Λεοντίου

Ακόμα μια πολύ καλή μεταγραφή για τα δεδομένα της Γ’ Κατηγορίας πραγματοποίησε ο Αστέρας Λεοντίου, ο οποίος μετά τους Κώστα Αγοράκη, Αλέξη Σταμούλη, Δημήτρη Σίψα, Δημήτρη Κωστόπουλο και Φώτη Παναγιωτακόπουλο, προχώρησε και στην απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Δημήτρη Γάτσου, με θητεία σε Εθνικές κατηγορίες με την φανέλα του Διαγόρα Βραχνεϊκων, του Ζαβλανίου και του Παναιγιάλειου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας :

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Λεοντίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γάτσο.

Ο Δημήτρης Γάτσος είναι γεννηθείς στις 11/9/1990 και παρά τις πολλές προτάσεις που είχε για να αγωνιστεί στις παραπάνω κατηγορίες, δέχτηκε με μεγάλη χαρά να συνδράμει στη φετινή προσπάθεια του Αστέρα με το ταλέντο του και την εμπειρία αρκετών χρόνων στις εθνικές και ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Ο έμπειρος αμυντικός ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Θύελλα Πατρών, ενώ «μεγάλωσε» στην ακαδημία του Αχαϊκού. Μέλος των μικτών ομάδων της Αχαΐας, έκανε το άλμα στον Παναιγιάλειο της Δ΄ Εθνικής με τον οποίο κέρδισε το πρωτάθλημα, όντας βασικός.

Την επόμενη χρονιά έγινε επαγγελματίας στους Αιγιώτες στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αλλά τα οικονομικά προβλήματα ήταν πολλά και αποχώρησε. Συνέχισε στο Διαγόρα Βραχνεΐκων (Δ΄ Εθνική), στο Ζαβλάνι (Δ΄ Εθνική), ενώ τα τελευταία χρόνια πέρασε με επιτυχία από Αναγέννηση Πατρών, Φωστήρα Οβρυάς και Πείρο Ισώματος. Τελευταία του ομάδα ήταν η Καλλιθέα με την οποία δεν πρόλαβε να αγωνιστεί την περσινή σεζόν.

Με το δυναμικό παιχνίδι και την σταθερότητα του κρίνεται ιδανική επιλογή για τα μετόπισθεν της ομάδας μας. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».