Αλέξης Γαβριλόπουλος: «Πλασματικό το σκορ, υπήρξαν υπερβολές από τη διαιτησία»

Εμφανώς απογοητευμένος μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Διαγόρα Βραχνεΐκων, ο προπονητής της Αχαϊκής, Αλέξης Γαβριλόπουλος τόνισε:

«Βάση βαθμολογίας και βάση φόρμας των δύο ομάδων το παιχνίδι σήμερα ήταν δύσκολο. Προσωπική μου άποψη, θεωρώ πως το αποτέλεσμα ήταν πλασματικό, νομίζω πως ο αντίπαλος είχε εκατό τις εκατό ευστοχία, βέβαια και αυτό είναι ικανότητα. Υπήρξαν υπερβολές από την πλευρά της διαιτησίας και δεν μιλώ ότι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος.

Στην αποβολή του ποδοσφαιριστή μας εξαντλήθηκε η αυστηρότητα του διαιτητή, ενώ σε αντίστοιχη περίπτωση δεν τιμωρήθηκαν, «χτυπήματα» εκτός φάσεων. Με ενόχλησε πολύ αυτό, πρέπει να έχουμε μία καλύτερη αντιμετώπιση από τη διαιτησία. Αυτό έγινε και στο ματς με τον Παναιγιάλειο, δεν μιλήσαμε, δεν θέλουμε να μιλάμε για τη διαιτησία, αλλά επαναλαμβάνεται και μας προσθέτει φθορά.

Δεν μιλάω για αλλοίωση αποτελέσματος, αλλά δεν άξιζε στην Αχαϊκή το 3-0. Μπορούμε να κάνουμε το δύο στα δύο, ειδικά σε αυτό το πρωτάθλημα. Η δική μας ομάδα έχει πληγεί πάρα πολύ από τραυματισμούς, όλα παίζουν το ρόλο τους. Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Είναι βαριά η φανέλα της Αχαϊκής».