Αλέξης Σπυρόπουλος: «Θα υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση»

Οι «μελανόλευκοι» ποδοσφαιριστές, ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα προπονήσεις μετά από 4 μήνες. Δέχτηκαν στη συνέχεια στο γήπεδο το καλωσόρισμα από διοίκηση και τεχνική ηγεσία για μια ακόμα φορά στην ίδια σεζόν. Αφού συζήτησαν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια τα δικά τους θέματα, πήραν σειρά οι προπονητές και μέλη της διοίκησης. Βέβαια, γ νέα απόφαση της Κυβέρνησης «παγώνει» εκ νέου τις προπονήσεις τους.

Ο προπονητής των «μελανολεύκων», Αλέξης Σπυρόπουλος ήταν λιτός και περιεκτικός στις δηλώσεις του στο patragoal.gr: «Θα υπάρξει ενίσχυση, αυτό που χρειάζεται η ομάδα θα το κάνει. Αρκεί να παίξουμε πρώτα με αυτά που συμβαίνουν και οι παίκτες θα έρθουν. Θα αναπληρωθούν τα κενά των παιδιών που έφυγαν, χωρίς να χαλάσει η χημεία και ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας».

Ο Παναιγιάλειος ευχαριστεί τον κ. Γεωργάκη

Μετά την πρωτοβουλία του διευθυντή κ. Γεωργάκη να πραγματοποιηθούν τα τεστ της ομάδας του Παναιγιάλειου στο Νοσοκομείου Αιγίου, ακολούθησε η ευχαριστήρια ανακοίνωση από το μελανόλευκο ΔΣ: «Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ευχαριστεί θερμά τον διοικητή του Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας (Αιγίου) κ. Αθανάσιο Γεωργάκη καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στο σύλλογο μας».