Αλλάζει επίπεδο με e-shop διαφημιστικών πινακίδων και Panachaiki TV!

Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Γιώργος Σωτηρόπουλος, ανέλυσε λεπτομερώς το πλαίσιο λειτουργίας του Panachaiki TV, αλλά και τη νέα ιστοσελίδα με το e-shop για τη διαφημιστική προβολή στο γήπεδο μέσω πινακίδων (σταθερών και led).

Αναφορικά με το εμπορικό-διαφημιστικό τμήμα, έγινε γνωστό πως τα τεμάχια-ταμπέλες που βρίσκονται στο γήπεδο είναι 93. Το κόστος των σταθερών πινακίδων ορίζεται στην ενιαία και προσιτή τιμή των 500 ευρώ, ενώ για τις led πινακίδες (φωτεινές) στην τιμή των 3.000 ευρώ. Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί εύκολα και γρήγορα μέσα από το νέο panachaikifc.gr να επιλέγει στη ψηφιακή μακέτα το σημείο διαφημιστικής προβολής με το αντίστοιχο αντίτιμο.

Η πλατφόρμα αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία στις 10/9 μαζί με το νέο σάιτ της ΠΑΕ. Σχετικά με το Panachaiki TV όπως ανακοινώθηκε έχει κλειστεί η συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής, ενώ απομένουν λεπτομέρειες για τη συμφωνία με την εταιρεία που θα δημιουργήσει την πλατφόρμα παρακολούθησης και πληρωμής. Η κάλυψη των αγώνων θα γίνεται με τρεις κάμερες και υπάρχει η δυνατότητα πεντακάμερης κάλυψης.

Θα υπάρχουν δύο δημοσιογράφοι (περιγραφή-σχόλιο), pre game και post game, ενώ θα καλύπτεται και live η συνέντευξη τύπου. Το κόστος παρακολούθησης του αγώνα μεμονωμένα (pay per view) ορίζεται στην τιμή των 5 ευρώ, ενώ οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας αξίας 100 ευρώ να έχουν μόνιμη πρόσβαση στο Panachaiki TV και φυσικά είσοδο στο γήπεδο στους εντός έδρας αγώνες εάν και εφόσον επιτραπεί η προσέλευση κοινού λόγω κορονοϊού. Η πρώτη δοκιμαστική μετάδοση στο Panachaiki TV θα γίνει εντός του Σεπτεμβρίου σε φιλικό στο γήπεδο της ομάδας στην Αγυιά.