Αλλαγμένοι αλλά ανώτεροι οι Ιταλοί

Μάθε τα πάντα για το κουπόνι πάμε στοίχημα

Πλησιάζουμε στο φινάλε της πρώτης φάσης των τελικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και σήμερα ξεκινάει η τελευταία αγωνιστική, με τα δυο παιχνίδια από τον πρώτο όμιλο.

Σαφώς και το ματς της Τουρκίας με την Ελβετία «κλέβει» την παράσταση, όμως εμείς θα ρίξουμε τα… δίχτυα μας στο ματς του «Ολίμπικο», εκεί όπου Ιταλία και Ελβετία ετοιμάζονται να πάνε χέρι-χέρι στην επόμενη φάση.

Ιταλία: Είναι πραγματικά υψηλού επιπέδου θέαμα αυτό που έχουν προσφέρει οι Ιταλοί στα δυο πρώτα τους παιχνίδια στη διοργάνωση και δικαίως, πλέον, «παίζουν» στα πρώτα 2-3 φαβορί για τον τελικό. Ο Μαντσίνι γνωρίζει το ταλέντο της ομάδας του και είναι αποφασισμένος να τους δώσει να καταλάβουν πως έχουν ότι απαιτεί η περίσταση για να κάνουν μεγάλα πράγματα αυτό το καλοκαίρι. Οι Ιταλοί έχουν την καλύτερη επίθεση και άμυνα μέχρι ώρας και κόντρα στην Ουαλία θα προσπαθήσουν για το 3/3, έχοντας μερικές αλλαγές στη σύνθεσή τους, ώστε να πάρουν χρόνο όλοι και να ξεκουραστούν οι περισσότεροι βασικοί. Παίκτες όπως τους Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Έμερσον, Βεράτι, Πεσίνα, Κριστάντε, Κιέζα, Μπερναντέσκι και Μπελότι, βέβαια, δε τους λες και «ρεζέρβες»…

Ουαλία: Έχει ήδη εντυπωσιάσει με την παρουσία της η Ουαλία σε αυτό το Γιούρο και δικαίως με το 2-0 επί της Τουρκίας θα είναι 99.9% στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η παρέα του Μπέιλ πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση μέσα στο Μπακού και με ηγέτη τον άσο της Ρεάλ νίκησε πιο εύκολα απ’ όσο δείχνει το 2-0 τους «γείτονες». Έτσι, στο τελευταίο ματς με την οικοδέσποινα Ιταλία, πρώτος στόχος είναι το μηδέν στην άμυνα και για το λόγο αυτό υπάρχουν σκέψεις να παίξουν 3 πίσω, μαζί με τους 2 φουλ μπακ. Αλλαγές πιθανώς να υπάρξουν, όμως το αρχικό σχήμα ξεκινάει και τελειώσει στον Γκάρεθ Μπέιλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μιας και οι δυο ομάδες έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στους «16», είναι πολύ πιθανό το σενάριο οι δυο προπονητές να χρησιμοποιήσουν αρκετούς από τους παίκτες που είχαν στον πάγκο στα δυο πρώτα ματς. Ακόμα και έτσι, πάντως, η Ιταλία έχει τον πρώτο λόγο, εμείς θα πάμε με το κλασικό 2-3 γκολ, που έχουν ήδη βγάλει 2/2. Στο 1.95 η απόδοση στον Stoiximan.

Όλα τα προγνωστικά στις νόμιμες στοιχηματικές με τον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)