Αλώβητος και από τα Βραχνέϊκα ο Πανμοβριακός

Αστέρας Τσουκαλεϊκων-Πανμοβριακός 1-2 (63΄Παναγιωτόπουλος / 38′ Αγγέλης, 59′ Σπανός)

Διαιτητής : Πετρόπουλος (Σταθοπούλου-Κακαφώνης)

Στο γήπεδο των Βραχνεΐκων ο Πανμοβριακός κατάφερε να κρατήσει το απόλυτο των βαθμών, καθώς κέρδισε με 2-1 τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων και παρέμεινε στην κορυφή, κάνοντας το 4 στα 4.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους φιλοξενούμενους στο 15’ λεπτό,  όταν ο Γκέκα με ένα πολύ δυνατό μακρινό σουτ ανάγκασε τον Χρυσοβιτσάνο να διώξει σε κόρνερ.

Ο Αστέρας με την σειρά του είχε την δική του καλή στιγμή σε τετ α τετ, αλλά η ομάδα του Θανάση Παπουτσή άνοιξε το σκορ στο 38’ λεπτό, με τον Σταύρο Αγγελή να πλασάρει υποδειγματικά σε τετ α τετ ύστερα από φοβερή κάθετη του Ανδρέα Σπανού.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 59’ λεπτό ο δημιουργός του πρώτου τέρματος έγινε σκορερ με κεφαλιά ύστερα από γρήγορο κόρνερ του Παναγιώτη Νιφορόπουλου.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 63’ λεπτό ο Παναγιωτόπουλος, όταν οι γηπεδούχοι ύστερα από λάθος του νεαρού τερματοφύλακα  Μπακάλη μείωσαν με κεφάλια σε 1-2.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ (Σ. Αθανασόπουλος): Χρυσοβιτσάνος, Μητρόπουλος, Χαρακίδας (67’ Τσαλαμιδάς), Κολαϊτης, Β. Τογαντζής, Καραχάλιος (88’ Συνοδινός), Σολωμός, Τζώλλας (74’ Παρασκευάς), Παναγιωτόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Ν. Τογαντζής (63’ Τσάφα)

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Α. Κωνσταντινόπουλος-Θ. Παπουτσής): Μπακάλης, Δελδήμος (30’ Νιφορόπουλος), Σοφιανός, Διακάτος, Λιάκος, Κοκκίνης, Παπαγεωργακόπουλος, Γκέγκα, Σπανός (89’ Κωστούρος), Φωτόπουλος (86’ Καούρης), Αγγελής (82’ Βαγιώτης).