«Αμαρτίες» του παρελθόντος για την Παναχαϊκή

Οι εκκρεμότητες της Παναχαϊκής προς παλιούς της παίκτες συνεχίζονται και μαζί συνεχίζονται τα αρνητικά μαντάτα από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Την Τετάρτη (26/4) ανακοινώθηκε η ενεργοποίηση τριών -3 για τους Αχαιούς, που πρέπει πάλι να σπεύσουν για να μην χάσουν βαθμούς στο πρωτάθλημα του 2ου (Νοτίου) ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις:

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Ευάγγελου Ντελέκου.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 48/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου, ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%: α) του 50% του ποσού των 8.672,68 ευρώ πλέον των νομίμων τόκων και, β) του ποσού των 300 ευρώ για τα καταβλητέα στον αιτούντα έξοδα της διαιτητικής διαδικασίας, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Ευσταθίου Ρόκα, όπως αυτή περιορίσθηκε, κατά την επικουρική της βάση.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση στον αιτούντα, του ημίσεος του 50% (ήτοι, το 25%) του ποσού των 31.079,92 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Σκεπετάρη.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 38/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου, ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%: α) του ποσού των 4.068,48 ευρώ και, β) του ποσού των 300 ευρώ ως επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή, Γεωργίου – Ραφαήλ Μουστακόπουλου.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 39/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου, ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%: α) του ποσού των 18.597,59 ευρώ και, β) του ποσού των 300 ευρώ ως επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας».

Την Τετάρτη 3/5 με Καλλιθέα

Την Τετάρτη (3/5) και ώρα 14:45 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Athens Kallithea η Παναχαϊκή.

Για την 23η αγωνιστική η ομάδα της Πάτρας θα ταξιδέψει ξανά στην Αθήνα και το «Γρ. Λαμπράκης» εκεί όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Καλλιθέα που προσπαθεί να προλάβει το τρένο της ανόδου.

Δεν υπάρχει στο πλάνο της ΕΡΤ να δείξει ζωντανά την αναμέτρηση καθώς έχει επιλέξει το ΑΕΛ-Πανσερραϊκός από το βόρειο όμιλο.