Αμφίρροπη μάχη στο Λονδίνο

Μάθε τα πάντα για τις bet365 προσφορές*

Δυο σπουδαίες μάχες έχουμε σήμερα και αύριο στην Αγγλία. Οι 4 φιναλίστ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπαίνουν στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου με στόχο την πρόκρισή τους στον «χρυσοφόρο» τελικό της Κυριακής.

Πρώτο παιχνίδι θα είναι αυτό της Ιταλίας με την Ισπανία. Μιλάμε για δυο ομάδες-ποδοσφαιρικές σχολές που έχουν προσφέρει πολλά στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και παρότι αρκετοί μιλούν για προβάδισμα κάποιας εκ των δυο, τέτοια ματς κρίνονται από τη μέρα που θα βρεθούν οι παίκτες.

Ιταλία: Κάνοντας μια εξαιρετική συνολικά εμφάνιση κόντρα στο Βέλγιο, η Ιταλία απόλυτα δίκαια πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά και πλέον έχει μόλις ένα βήμα για να φτάσει σε έναν Ευρωπαϊκό τελικό, μετά από 9 ολόκληρα χρόνια. Οι συγκυρίες το έφεραν έτσι, ώστε ο αντίπαλός της για να βρεθεί εκεί να είναι η ομάδα που την είχε νικήσει σε εκείνον τον τελικό, η Ισπανία. Φυσικά, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι και οι συνεργάτες του γνωρίζουν πως εκείνες οι εποχές έχουν περάσει και οι καταστάσεις είναι εντελώς διαφορετικές φέτος. Εκτός ο Σπινατσόλα, δύσκολα θα προλάβει ο Φλορέντσι.

Ισπανία: Σε ένα ματς για… γερά νεύρα, οι Ισπανοί κράτησαν την ψυχραιμία και τις δυνάμεις τους για 120 λεπτά και κατάφεραν να αποκλείσουν στα πέναλτι την σκληροτράχηλη Ελβετία. Επιθετικά οι «ρόχας» έχουν φαντασία και φτιάχνουν φάσεις, όμως έχουν θέμα στην τελική προσπάθεια. Ο Λουίς Ενρίκε δέχεται μια ελαφριά κριτική από τα Μέσα της χώρας, όμως κανείς δε τολμάει να του επιτεθεί ευθέως, μιας και είτε έτσι, είτε αλλιώς, η ομάδα είναι μια ανάσα από τον τελικό. Κόντρα στην Ιταλία δε θα αλλάξει στυλ παιχνιδιού, πιθανή η επιστροφή του Όλμο στην εντεκάδα έναντι του αμφίβολου Σαράμπια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με βάσει όσα έχουν δείξει οι δυο ομάδες στο τουρνουά μέχρι ώρας, η Ιταλία μπαίνει σαν ελαφρύ φαβορί, όμως σε ένα τέτοιο ματς, φόρμα και προϊστορία παίζουν μικρό ρόλο. Έχουμε την αίσθηση πως θα δούμε παράταση, πάμε στο Χ του 3.30 από τον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)