Ανάλογη πορεία με την περσινή θέλει ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων

Εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο, λένε. Κάτι που ισχύει και στην περίπτωση του Aστέρα Τσουκαλεΐκων, ο οποίος μετά την περυσινή πετυχημένη σεζόν καλείται φέτος να περάσει στην επόμενη «πίστα».

Οι “ροσομπλού” προέρχονται από μια σεζόν στην οποία κατέγραψαν σωστά ποδοσφαιρικά «βήματα», έκαναν αγωνιστική πρόοδο, ενώ παράλληλα καθιερώθηκαν στη μεγάλη κατηγορία του ερασιτεχνικού. Ο coach Χαρακίδας και οι συνεργάτες του παρουσίασαν ένα σύνολο το οποίο είχε γερά «θεμέλια», συγκεκριμένη αγωνιστική φιλοσοφία και «ταυτότητα» την οποία δεν άλλαζε κατά περίσταση ή ανάλογα με τον αντίπαλο που είχε απέναντί του.

Πλέον, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του έχουν όλα τα εχέγγυα προκειμένου, με ακόμα πιο σκληρή δουλειά, περισσότερη τύχη ως προς την αποφυγή τραυματισμών, όλοι μαζί να ανέβουν επίπεδο! Κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι Nίκος Χουσελάς, Περικλής Καρβούνης και Ανδρέας Αγγελόπουλος από την Αναγέννηση Ψαθοπύργου. Επίσης στο σύλλογο ήρθαν οι Βασίλης Γεωργίου (από Δόξα Νιφορείκων), Γιάννης Καρανάσιος (τερματοφύλακας από ακαδημία Ιτέας), Θόδωρος Ιντζές (από Αετό Ρίου), Θανάσης Χατζήπαπας (από Αχαιό Σαραβαλίου) και Περικλής Χατζήπαπας (από Καμίνια). Γυμναστής στο σύλλογο είναι ο Νίκος Κατσαρέλης.

Ο προπονητής Αλέξανδρος Χαρακίδας δήλωσε για το ματς της πρεμιέρας: “Καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε όλες τις ομάδες. Υγεία πάνω απ΄όλα και να έχουμε ένα ωραίο και δυνατό πρωτάθλημα! Η ομάδα μου έχει ξεκινήσει προετοιμασία από 8 Αυγούστου και είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος. Όλα τα παιδιά έχουν δουλέψει σκληρά στην προπόνηση. Πρεμιέρα σε μία δύσκολη έδρα πρώτο παιχνίδι μετά την ανακατασκευή του γηπέδου γυρίζει ο Αχαιός στην έδρα του και θα είναι πολύ δύσκολο ματς, εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για να το αντιμετωπίσουμε κατάλληλα”.