Ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού μέσω του ποδοσφαίρου άμμου

Ο ΑΠΣ Νάπολη Πατρών με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην Δυτική Ελλάδα μέσω του ποδοσφαίρου άμμου (beachsoccer)», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, ώρα 20.00, στο ξενοδοχείο Adonis στην Πάτρα.

Θα συμμετέχουν στελέχη του αθλήματος beachsoccer, προπονητές, παράγοντες, αλλά και διεθνείς παίκτες για την παρουσίαση της αγωνιστικής χρονιάς 2022 και την προβολή του αθλήματος.

Παράλληλα, θα υπάρξουν παρεμβάσεις των στελεχών της παγκόσμιας ομοσπονδίας beachsoccer η οποία θα εκφράσει το ενδιαφέρον της για διοργάνωση παγκοσμίου εμβέλειας αγώνων στην Αχαΐα. Επίσης θα γίνει παρουσίαση των εμφανίσεων της ομάδας στις διεθνείς διοργανώσεις με τα λογότυπα της ΠΔΕ ως προβολή για την περιοχή μας στο εξωτερικό.

Επίσης στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα οφέλη που θα αποκομίσει η πόλη από τους αγώνες και τον θεματικό αθλητικό τουρισμό που θα προσελκύσει κατά τη διάρκεια και μετά τους αγώνες, διεξάγοντας διοργανώσεις Ευρωπαϊκού και παγκοσμίου επίπεδου. Επίσης οι καλεσμένοι θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν το άθλημα μέσα από αναλυτική παρουσίαση που θα γίνει, και επιπλέον θα παρουσιαστεί το δωρεάν καινοτόμο πρόγραμμα για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5-12 ετών «beachsoccerkids».