Ανέβηκε δεύτερος ο Κεραυνός Αγ. Βασιλείου

Εύκολο πέρασμα για την ομάδα του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου από το ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας» . Ο Κεραυνός επικράτησε με σκορ 2-0 του Απόλλωνα Εγλυκάδας για την 16η αγωνιστική του β’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας. Τα γκολ για την ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου σημείωσαν οι Ντόμας (17’) και Λαζανάς (80’). Αυτό το αποτέλεσμα ανέβασε τον Κεραυνό στη 2η θέση μαζί με τον Παναιγιάλειο που έχει ένα ματς λιγότερο κόντρα στον Εθνικό Πατρών.

Το βάρος στις υποδομές

Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου τα τελευταία χρόνια έχει ρίξει το βάρος στις ακαδημίες του. Ειδικότερα από τότε που ανέλαβε την τεχνική επίβλεψη ο Κώστας Σωτηρόπουλος, το πλάνο που υπάρχει σε συνεργασία με τη διοίκηση είναι να εντάσσονται στην πρώτη ομάδα και να έχουν ενεργό ρόλο όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά από τα τμήματα υποδομών.

Δύο παιδιά από τα σπλάχνα του συλλόγου ο Νίκος Φερτάκης (γεν. 2008) και ο Πέτρος Στασινός (γεν. 2004) καθώς επίσης και ο νεοφερμένος με μεταγραφή από την Νίκη Προαστείου Φίλιππος Παπαδόπουλος (γεν. 2007). Στο πλευρό τους ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Κώστας Σωτηρόπουλος και το μέλος της διοίκησης και με αρκετή δουλειά στην περαιτέρω ανάπτυξη και εξάπλωση του έργου των ακαδημιών Ηρακλής Νικολακόπουλος.

Βρήκε δίχτυα με Πανιώνιο/Αχιλλέα ο Ν. Φερτάκης

Ο Νίκος Φερτάκης πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο του «Θόδωρος Χρυσανθόπουλος», αρπάζοντας την ευκαιρία που του έδωσε ο Χρήστος Καραπίτσος από τα μαλλιά. Ο 15χρονος ποδοσφαιριστής βρήκε δίχτυα στο 93ο λεπτό, παραβιάζοντας την εστία του Πανιώνιου/Αχιλλέα και κέρδισε το χειροκρότημα. Ήταν το πρώτο γκολ στην καριέρα του στην Α’ κατηγορία και θα το θυμάται για καιρό!