Ανέβηκε κατακόρυφα η υπεραξία της Παναχαϊκής

Η Παναχαϊκή βαδίζει στην νέα εποχή, με πρότυπα μεγάλης επαγγελματικής ομάδας, με όραμα ανόδου στην Σούπερ Λιγκ.

Ο πρόεδρος Γιώργος Μπάρλος έκανε πράξη όσα είπε στη συνέντευξη τύπου όταν πρώτο ανέλαβε το σύλλογο. Η αρχή έγινε με το προπονητικό κέντρο στην Οβρυά. «Χάλασε» αρκετά χρήματα και πλέον η ομάδα θα έχει τη βάση της. Η αγορά του ιδιόκτητου λεωφορείου, η εξόφληση του ποδοσφαιρικού τμήματος σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, χωρίς αγώνες και έσοδα λόγω κορονοϊού, ήταν οι επόμενες κινήσεις.

Επίσης ήρθαν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές με περγαμηνές και πλούσιο βιογραφικό, ενώ αποκτήθηκαν ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που θα φέρουν ενδεχόμενα έσοδα στο μέλλον σε πιθανή πώλησή τους. Η Παναχαϊκή διαθέτει πλέον ένα ρόστερ με τη μεγαλύτερη υπεραξία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, καθώς σύμφωνα με το transfermarkt η αξία των ποδοσφαιριστών της υπολογίζεται σε 3.150.000 ευρώ.

Οι «κοκκινόμαυροι» βρέθηκαν πριν το «χείλος του γκρεμού» τον περασμένο Ιανουάριο, χωρίς ποδοσφαιριστές, μια ομάδα χωρίς μέλλον, αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Ενίσχυση πραγματική, ουσιαστική έγινε που ικανοποίησε τις εισηγήσεις της τεχνικής ηγεσίας με ποιοτικούς παίκτες, αλλά επίσης σημαντικό ότι η ομάδα πλέον διαθέτει 15 Πατρινούς στο ρόστερ και αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα στοιχεία από το transfermarkt πατώντας εδώ.