Ανέβηκε κορυφή ο Παναχαϊκός, εδραιώθηκε στη 3η θέση ο Αστέρας Λεοντίου

Τέσσερις αναμετρήσεις είχαμε σήμερα Σάββατο στους δύο ομίλους της Γ΄ Κατηγορίας με το ένα ματς να βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσα στην ΑΕΚ Πατρών και το Σπάρτακο. Στο σημαντικότερο ματς της ημέρας Αίας Ανθούπολης και Αστέρας Λεοντίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Η ομάδα της Ανθούπολης βρέθηκε πίσω στο σκορ με το πανέμορφο γκολ του Παναγιώτη Κωστόπουλου, αλλά βρήκε τα “ψυχικά” αποθέματα και έφερε τούμπα το ματς με γκολ των Μπερτσιά και Μπίντα. Ο Γιούλης ισοφάρισε σε 2-2 εδραιώνοντας την ομάδα του Λεοντίου στην 3η θέση. Μάλιστα το συγκρότημα του Νίκου Κοκοτσή έχασε πέναλτι στο 0-0, με το Νίκο Βασιλόπουλο να αποκρούει το πέναλτι του Ηλία Παπαζαφείρη στο πρώτο μέρος.

Στο έτερο ματς με μεγάλο ενδιαφέρον ο Παναχαϊκός επικράτησε με 2-1 του Ρωμανού που μένει εκτός τετράδας, παρότι προηγήθηκε στο σκορ. Ο Σπυρόπουλος από την “άσπρη βούλα” ισοφάρισε σε 1-1 και ο Τσουμπός έκανε το 1-2, ύστερα από εκπληκτική πάσα του Σπυρόπουλου που έφερε τους Σουλιώτες στην κορυφή του Β΄ Ομίλου. Οι άνθρωποι του Ρωμανού διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το δεύτερο γκολ, έχοντας πολλά παράπονα από το βοηθό, καθώς όπως υποστηρίζουν τρεις παίκτες των “κοκκινόμαυρων” ήταν σε αντικανονική θέση. Σημαντική νίκη για τον Κρίνο με 3-2 επί του Βασιλικού.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα και το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της Κυριακής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/3

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Βασιλικό – Κρίνος 2-3 (Γ. Φραντζής, Θ. Ανδρουτσόπουλος – Nιφόρας (2), Κωνσταντινόπουλος)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Ρωμανός – Παναχαϊκός 1-2 (Ν. Κουκής – πεν. Σπυρόπουλος, Τσουμπός)

Αίας Πατρών – Αστέρας Λεοντίου 2-2 (Μπερτσιάς, Mπίντας – Π. Κωστόπουλος, Γιούλης)

ΑΕΚ Πατρών – Σπάρτακος 2-0 (70΄, 87΄Μαρτζάκλης)

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/3

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Γηπ. Χαλανδρίτσας, 12.00: ΑΟ Τριταίας – Ροΐτικα, Παλαιολόγος.

Γηπ. Ζαρουχλεΐκων, 12.30: Δόξα Πατρών – Ωλενιακός, Ξουρής.

Γηπ. Μετοχίου, 16.00: Μετόχι – Νεάπολη, Αγγελόπουλος.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Γηπ. Προσφυγικών, 10.30: ΑΕ Αρόης – Ολυμπιακός Καμαρών, Βαβαρούτας.