Ανέβηκε στην 4η θέση ο Εθνικός Πατρών

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Αλέξανδρος Φωκάς (Ζουλης Παναγιώτης, Ψιμάρνης Παναγιώτη)

Σκόρερ: 8′ Μακρής, 90+1 Χριστοδουλόπουλος – 13′ Δημητρόπουλος.

Με το δεξί μπήκε και ο Εθνικός Πατρών σημειώνοντας την 5η του νίκη στο πρωτάθλημα καθώς επιβλήθηκε με 2-1 της Πάτρας 2005. Για τους νικητές γκολ σημείωσαν οι Μακρής (8’) και Χριστοδουλόπουλος (91’) ενώ για τους ηττημένους είχε φέρει το παιχνίδι στα ίσια ο Δημητρόπουλος (13’).

ΦΙΛΜ:

8′ Γκοοολ για τον Εθνικό, έπειτα από το δύσκολο γύρισμα του Σταυριανόπουλου από τα δεξιά, ο Μακρής σε κενή εστία από τη μικρή περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι για το 1-0.

13′ Γκοοολ για το Πάτρα 2005, όταν ο Ψαθογιαννάκης εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Κωστουλιας μετά από κόντρα δεν έδιωξε καλά την μπάλα και με καραμπόλα ο Δημητρόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

28′ Τεράστια ευκαιρία για τον Εθνικό, όταν ο Σταυριανόπουλος υποδέχθηκε την μπάλα στην μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ αλλά Πάγκαλος έκανε την απόκρουση.

28′ Στη συνέχεια όταν το Πάτρα έφυγε στην αντεπίθεση με τον Δημητρέλο από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα αλλά ο Σταματέλος με πλασέ δεν βρήκε εστία. Επίσης τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να μπουν μπροστά στο σκορ.

33′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό, όταν ο Χριστοδουλόπουλος εξαπολυσε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

49′ Μεγάλη ευκαιρία για το Πάτρα, όταν ο Δήμας έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Δημητρόπουλος δεν βρήκε καλά την μπάλα και την έστειλε λίγο δίπλα από το δοκάρι από πλεονεκτική θέση.

57′ Απίθανη ευκαιρία για τον Εθνικό, όταν ο Μαντάς έβγαλε εξαιρετική πάσα για τον Μακρή, αυτός βγήκε τετ α τετε τον Πάγκαλο, έκανε το πλασέ και ο γκολκίπερ του Πάτρα έκανε εντυπωσιακή επέμβαση και στη συνέχεια εδιωξαν οι αμυντικοί σε πλάγιο.

65′ Οι παίκτες και ο πάγκος των φιλοξενούμενων διαμαρτύρονται έντονα για δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή του Σωτηρόπουλου για τράβηγμα στον αντίπαλο του, αλλά ο Φωκάς δε σταμάτησε το παιχνίδι.

70′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό, όταν ο Βίτσος έκανε τη σέντρα σουτ από τα δεξιά, η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Γιάννης δεν έκανε καλά το σουτ και έδιωξαν οι αμυντικοί μακριά.

82′ Ο πάγκος και οι παίκτες του Εθνικού διαμαρτύρονται έντονα στον διαιτητή Φωκά για πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Μαντά. Ο διαιτητής έδειξε παίζεται.

87′ Τεράστια ευκαιρία για τον Εθνικό, όταν ο Χριστοδουλόπουλος έκανε τη σέντρα, ο Μαντάς έκανε το κοντρόλ, έφερε την μπάλα στο αριστερό, έκανε το σουτ αλλά ο Πάγκαλος πάλι έκανε εντυπωσιακή επέμβαση.

90+1 Γκοοολ για τον Εθνικό, όταν ο Γιάννης πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω, οι αμυντικοί δεν έδιωξαν καλά την μπάλα και ο Χριστοδουλόπουλος έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Συνθέσεις:

Εθνικός Πατρών (Β. Καραβίας – Θ. Νικολακόπουλος): Κωστούλιας Νικολόπουλος (68′ Βίτσος) Νίκας Σαλαμαλίκης Λαζανάς
Σωτηρόπουλος Παναγόπουλος (89′ Νικολόπουλος Θ.) Χριστοδουλόπουλος Μακρής (68′ Παπαγεωργίου) Κακαφώνης (45′ Μαντάς) Σταυριανόπουλος (68′ Γιάννης).

Πάτρα 2005 (Γ. Αλεξανδρόπουλος): Πάγκαλος Δημητρέλος Παναγιωτακόπουλος (77′ Μπουραντάς) Ψαθογιαννάκης Δρουγούτης
Δημητρέλης Δημητρόπουλος Γεωργαντόπουλος Σταματέλος Κακαβούλας Δήμας.