Αναγέννηση Πατρών και Σοφοκλής Παναγόπουλος συνεχίζουν μαζί

Το θέμα του προπονητή με την ανανέωση της συνεργασίας του Σοφοκλή Παναγόπουλου με την Αναγέννηση Πατρών ολοκληρώθηκε και πλέον οι ιθύνοντες του συλλόγου θα επικεντρωθούν στην διαμόρφωση του ρόστερ.

Σοφοκλής Παναγόπουλος και η διοίκηση της ομάδας σηκώνουν πλέον.. μανίκια, για να ξεκινήσει δυναμικά ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά. Πρώτο μέλημα των ανθρώπων της ομάδας είναι ο κύκλος των ανανεώσεων, με βασικό στόχο να είναι η διατήρηση του βασικού κορμού. Στόχος φυσικά είναι μια καλύτερη χρονιά από την περσινή, που βρήκε με πολλά σκαμπανεβάσματα το ιστορικό σωματείο.

Μόλις κλείσει ο κύκλος των ανανεώσεων, σειρά θα πάρει το μεταγραφικό κομμάτι, με την Αναγέννηση να επικεντρώνεται σε παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα σε καίριες θέσεις. Σε λίγες ημέρες λοιπόν θα υπάρξουν εξελίξεις, με την Αναγέννηση να θέλει την νέα χρονιά να πραγματοποιήσει πρωταγωνιστική πορεία και να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία του ερασιτεχνικού.

Ο Σοφοκλής Παναγόπουλος, μίλησε στο patragoal.gr, για την ανανέωση της συνεργασίας του:  «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για τη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου αυτούς τους μήνες συνεργασίας. Ήταν εύκολο για εμένα να συνεργαστούμε πάλι, αφού υπάρχει ταύτιση απόψεων, ενθουσιασμός, όρεξη για δουλειά και από τις δύο πλευρές ώστε να ανταποκριθούμε στη καινούργια κατηγορία που επιστρέφει η ομάδα μετά από πολλά χρόνια».