Αναγεννήθηκε….με τον Σχοινά στον πάγκο

Λιμνοχώρι-Αναγέννηση Πατρών 1-3 (36΄ Χρυσανθόπουλος – 16΄Μούγκουλης, 23΄ Χριστόπουλος, 32΄ πεν. Τζελέπης)

Τεράστιο «διπλό» σημείωσε μέσα στο Λιμνοχώρι η Αναγέννηση Πατρών, σημειώνοντας την 2η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα και ανεβαίνοντας πλέον στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μόλις στο 11’ λεπτό το καλό σουτ του Ντουραϊ απέκρουσε στην γωνία του ο Σοφίλλας, ενώ στο 16’ λεπτό ο Μούγκουλης βρέθηκε στην πλάτης της άμυνας σε τετ α τετ με τον Δρόσο, ο νεαρός κίπερ απέκρουσε αρχικά και στην επαναφορά επιθετικός της Αναγέννησης πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε για το 0-1

Στο 23’ λεπτό η ομάδα του Φίλλιπα Σχοινά διπλασίασε τα τέρματα της με κεφαλιά του Χριστόπουλου, ενώ στο 32’ λεπτό ο Κακαφώνης κέρδισε πέναλτι, με τον Τζελεπή να ευστοχεί στην  εκτέλεση του γράφοντας το 0-3.

Στο 36’ λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αντιδράσουν και να μειώσουν σε μια φάση διαρκείας με τον «εορτάζοντα  Δημήτρη Χρυσανθόπουλο.

Με την έναρξη της επανάληψης, το Λιμνοχώρι έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όταν σε σέντρα από τα δεξιά, ο Ντουράι έπιασε «αέρα».

Στο 80’ λεπτό ο Σοφίλλας πραγματοποίησε απίστευτη διπλή απόκρουση σε φάουλ, ενώ το ίδιο έκανε και ο Δρόσος στο 90’ λεπτό της αναμέτρησης σε κεφαλιά μέσα από την περιοχή.

Στα αρνητικά του αγώνα, ο σοβαρός τραυματισμός στο  50΄λεπτό του Αθανασόπουλου στο γόνατο σε σύγκρουση με τον Δρόσο

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Γ. Αγγελόπουλος): Δρόσος, Τσαγγαράς, Πανούσης (75΄ Γερασιμόπουλος), Β. Μπεκίρης, Χρυσανθόπουλος, Λιάκος, Μπακούλιας, Ντουράι (87΄ Πυρρής), Λοτσάρης (46΄ Μαρινόπουλος), Λιβάνης, Νιφόρας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ (Φ. Σχοινάς): Σοφίλλας, Παναγόπουλος, Γρουζής, Ζαφειρόπουλος, Αθανασόπουλος (50΄ λ.τ. Τσίφας), Αδαμόπουλος, Μούγκουλης (63΄ Χουσελάς), Τζίφας, Κακαφώνης (87΄ Αλποχωρίτης), Τζελέπης, Χριστόπουλος.