Αναζητείται φως… για το γήπεδο Σαραβαλίου!

Στασιμότητα υπάρχει το τελευταίο διάστημα στο γήπεδο Σαραβαλίου, αφού παρότι έχει ξηλωθεί ο τάπητας δεν έχει προχωρήσει η τοποθέτηση του νέου τάπητα και υπάρχουν ερωτηματικά πότε θα ολοκληρωθεί η ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου που έχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στα σωματεία της περιοχής, όσον αφορά τις προπονήσεις, αλλά ακόμα και τους αγώνες διεξαγωγής των αναμετρήσεων.

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής αθλητικών εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου Γιάννης Παυλάκης που “τρέχε” και προσφέρει πάρα πολλά, αναφερόμενος στην καθυστέρηση του γηπέδου Σαραβαλίου τόνισε: «Ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο έχει πάρει άλλες 150 εργολαβίες στην Ελλάδα και επιλέγει που θα δώσει προτεραιότητα. Η άνοδος των τιμών και η εκτόξευση των μεταφορικών του τάπητα από το εξωτερικό δεν τον συμφέρει. Η ενημέρωση που έχουμε πάρει είναι ότι το έργο θα συνεχιστεί κανονικά και θα τελειώσει η τοποθέτηση του τάπητα στο γήπεδο Σαραβαλίου. Άλλωστε ο εργολάβος έχει πάρει τις δυο αναβολές και παρατάσεις που έχει από τον Νόμο και θα πρέπει να ολοκληρώσει το έργο».

Ερωτηθείς πότε υπολογίζει ότι θα τοποθετηθεί ο τάπητας στο γήπεδο είπε: « Δεν έχει ειπωθεί χρονικός ορίζοντας που θα παραδώσει το γήπεδο. Δεν ξέρω πότε ακριβώς θα ολοκληρωθεί το έργο αφού είναι άγνωστος ο χρονικός ορίζοντας. Είχε πει ότι θα τελειώσει τέλος του 2021, αρχές του 2022 αλλά ευελπιστώ με την πίεση που ασκεί η Δημοτική αρχή να βρούμε έναν τρόπο να τοποθετηθεί ο νέος τάπητας. Υπάρχει πρόβλημα με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες». Τα νέα είναι πιο ευχάριστα για το γήπεδο Ροιτίκων και όπως τόνισε ο Γιάννης Παυλάκης: « Προχωράνε οι χωματουργικές εργασίες και ίσως πάει πιο γρήγορα το στρώσιμο του τάπητα στα Ροίτικα. Νωρίς μέσα στο 2022 μπορεί να έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του νέου τάπητα στα Ροίτικα αφού προχωρούν οι εργασίες».