Αναμονή και αγωνία για την απόφαση ανόδου στη Football League

Σε σήριαλ έχει εξελιχθεί το θέμα της ανόδου στη Football League και όσο καθυστερεί η ανακοίνωση – απόφαση της ΕΠΟ τόσο θα πληθαίνουν τα σενάρια.

Το Σάββατο δημοσίευμά παρουσίαζε δεδομένο ότι τις δύο κενές θέσεις που προέκυψαν μετά την αδυναμία συμμετοχής του Κρόνου Αργυράδων και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, θα καλύψουν η Νίκη Βόλου και ο Νέστος Χρυσούπολης.

Ο πρόεδρος μάλιστα της ΕΠΣ Θεσσαλίας και ταμίας της ΕΠΟ Περικλής Λασκαράκης εξέφρασε με δηλώσεις του τη βεβαιότητά του γι’ αυτό, για να έρθει την Κυριακή η σκληρή απάντηση του προέδρου της ΕΠΣΜ Βασίλη Σπηλιώτη. Το βέβαιο όμως είναι ότι οριστική απόφαση ακόμα δεν έχει ληφθεί και υπάρχει τα τελευταία εικοσιτετράωρα έντονο παρασκήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφερίδας “Ελευθερία” την Τρίτη θα συνεδριάσει η επιτροπή διοργανώσεων ώστε να αποφασίσει για τις δύο θέσεις ανόδου.

Το θέμα όμως μπορεί να μην τελειώσει την Τρίτη και να τραβήξει αρκετές μέρες ακόμα, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ξεκάθαρη ερμηνεία για το τι ισχύει σε αυτή την ιδιαίτερη περίπτωση, όπου οι τέσσερις χαμένες ομάδες των μπαράζ, διεκδικούν δύο εισιτήρια για την παραπάνω κατηγορία. Στο Νέστο Χρυσούπολης, επρόκειτο να γίνει χθες γενική συνέλευση ώστε να αποφασιστεί αν η ομάδα μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της Football League.

Θολό είναι το τοπίο και στη Νίκη Βόλου, ενώ ο Αιολικός δεν πρέπει να είναι και τόσο “ζεστός” σε αυτή την προοπτική.

Η μόνη ομάδα που θέλει να παίξει στη Football Leage και το δείχνει με τις ανακοινώσεις της διοίκησης και την επιστολή στον κ. Αυγενάκη, είναι η Καλαμάτα.

Οι άνθρωποι της τηρούν στάση αναμονής και περιμένουν να ακούσουν τα ευχάριστα νέα.

Υπάρχει πάντως μεγάλη αγωνία στις τάξεις της διοίκησης, των παικτών και των φιλάθλων.

Πηγή : mikriliga.com