Ανανέωση σαν μεταγραφή για τον Εθνικό Πατρών/Πολύτεκνο

Στον Εθνικό Πατρών/Πολύτεκνο και στην Α΄ Κατηγορία θα αγωνίζεται την νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο Νίκος Αναγνωστόπουλος.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του Εθνικού Πατρών και θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την νέα χρονιά καθώς μεγάλο ρόλο έπαιξε και η φιλία του με τον προπονητή Κυριάκο Θούα.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Αναγνωστόπουλος έχει αγωνιστεί σε Νέους της Παναχαϊκής, Δόξα Νέας Μανωλάδας ( Γ΄ Εθνική) , Αχαϊκή (Γ΄ Εθνική) , Πέλοπα Κιάτου (Γ΄ Εθνική), Α.Ο. Περιστερίου (Α΄ Αττικής).

Ο 24χρονος να αναφέρουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, καθώς τραυματίστηκε σε αγώνα 5Χ5 με αποτέλεσμα να χτυπήσει το χέρι του και να κάνει κάταγμα σκαφοειδούς του καρπού.

Ο Νίκος Αναγνωστόπουλος μίλησε στο patragoal.gr για την ανανέωση της συνεργασίας του, αλλά και για το περσινό πρωτάθλημα.

«Το φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας,  όπου αγωνίστηκα με τον Εθνικό Πατρών ήταν πολύ ανταγωνιστικό. Εκτός από την Δόξα Νιφορεΐκων που κατέκτησε την 1η θέση, είχε και άλλες καλές ομάδες όπως ο Λέων Αλισσού, ο Ίκαρος Πετρωτού που στηρίζεται σε ένα νεανικό σύνολο με αποτέλεσμα να παίρνουν τις κατάλληλες εμπειρίες οι “μικροί” που αγωνίζονται εκεί.

Οι παράγοντες που με έκαναν να συμφωνήσω και να αγωνιστώ και την νέα χρονιά στην ομάδα του Εθνικού Πατρών είναι η φιλία μου με τον προπονητή και με κάποια παιδιά από την ομάδα.

Επίσης στο πρόσωπο της διοίκησης βρήκα ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή  έδειξαν με πράξεις ότι με θέλουν στην ομάδα, ενώ μεταξύ μας υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα και περνάμε όλοι καλά αφού  αγαπάμε αυτό που κάνουμε».

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς