Ανανεωμένο και πολύ πιο δυνατό φέτος το Πάτραι

Την περασμένη χρονιά μπορεί να μην είχε την αναμενόμενη παρουσία το ΑΠΣ Πάτραι, όμως δεν τα παράτησε! Το αντίθετο έκανε, αφού άπαντες στην ομάδα πείσμωσαν, δούλεψαν σκληρά και έδειξαν μία πολύ καλύτερη παρουσία μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η πρόσληψη του κ. Σταμάτη Σαρρή στον πάγκο της ομάδας όπως φυσικά και η μεγάλη βοήθεια της διοίκησης με άτομα που δίνουν και την ψυχή τους για το σύλλογο.

Το Πάτραι στα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος παρουσίασε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ιδιαίτερα απαιτητικού πρωταθλήματος της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.

Οι παίκτες έδειξαν πως έχουν τεράστια ψυχικά αποθέματα και πάνω απ’ όλα δείχνουν να το χαίρονται όλο αυτό που συμβαίνει φέτος στον Πάτραι, αφού μιλάμε για μία πραγματική οικογένεια εντός και εκτός τεσσάρων γραμμών.

Oι «πράσινοι» έχουν το απόλυτο των νικών (6) με τέρματα 15-1 κάτι που σημαίνει πολλά για τη συνέχεια. Tέσσερα γκολ έχει σημειώσει μέχρι στιγμής ο ανανεωμένος Νίκος Γραμματικόπουλος και από τρία οι Νίκος Μωραΐτης, Αυγερινός Δημητρακόπουλος που αποκτήθηκαν από την πρωταθλήτρια Αχαϊκή.