Αναπτέρωσε τις ελπίδες του ο Δαβουρλής Κ΄92

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Παπαδόπουλος
ΣΚΟΡΕΡ: 21’ Ανδρεοσόπουλος, 24’ Κ. Πρέμτος, 39’ Μπάνη, 41’ Γαλαριώτης -48’ πεν. Νικολόπουλος

Σημαντική ήταν η νίκη που σημείωσε ο Δαβουρλής Κ΄92 με 4-1 επί της Αναγέννησης Πατρών που αναπτέρωσε τις ελπίδες παραμονής για την oμάδα του Ερρίκου Μαράτου. Στο 21’ της συνάντησης παράλληλη μπαλιά από τα δεξιά του Κ. Πρέμτου ο Ανδρεοσόπουλος σε κενή εστία έγραψε το 1-0.

Στο 24’ της συνάντησης από τα δεξιά ο Γαλαριώτης σπάει την μπάλα στον Ανδρεοσόπουλος αυτός αμέσως στον Κ. Πρέμπτο και απέναντι στον Αγοράκη έκανε το 2-0. Στο 39’ ωραία ατομική προσπάθεια του Μπάνη κάνει το δυνατό σουτ η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων και μέσα 3-0.

Στο 41’ ο Γαλαριώτης πιέζει σε εναέρια μονομαχία τον αμυντικό της Αναγέννησης, κλέβοντας την μπάλα μπήκε μέσα στην περιοχή και πριν τον κλείσει ο αμυντικός έκανε το δυνατό διαγώνιο σουτ γράφοντας το 4-0. Η Αναγέννηση μείωσε στο 48’ από τα 11 βήματα με τον Νικολόπουλο σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Συνθέσεις:

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ K΄92 (Ε. Μαράτος): Ι. Θωμάς, Μπάνη (79’ Τόγιας), Τσεκούρας (53’ Θ. Θωμάς), Κλαφουτζής, Σ. Πρέμτος, Πολίτης, Κατσαϊτης (87’ Γερόπουλος), Γεράνιος, Γαλαριώτης (87’ Τσιαντής), Κ. Πρέμτος, Ανδρεοσόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ (Σ. Παναγόπουλος): Αγοράκης, Ρόδης, Κατσιάδας, Πέτρου, Ξυπολιάς, Πεντιώρας, Αλποχωρίτης (46’ Ρόντος), Μενύχτας, Νικολόπουλος (90’ Ζαχαρόπουλος), Τζελέπης (46’ Μασούρας), Φραντζής (46’ Γκοτσόπουλος).