Ανασύνταξη εδώ και τώρα, «πλήγμα» με Παπαδόπουλο

Η ήττα στη Ζαχάρω σίγουρα δεν ήταν αυτό που κανείς επιθυμούσε στον Διαγόρα Βραχνεΐκων, ωστόσο δεν υπάρχει χρόνος για πισωγυρίσματα. Η ομάδα καλείται άμεσα να βρει βαθμούς και να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις.

Το σύνθημα στην ομάδα είναι «ανασύνταξη», καθώς αύριο Κυριακή, υπάρχει ένα σημαντικό ματς με την Ερμιονίδα (16.00) στο δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων.

 Το αρνητικό για τον προπονητή Χρήστο Τσίκα είναι ότι δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Παπαδόπουλου για περίπου ένα μήνα. Ο άτυχος παίκτης υπέστη ρήξη στο πέλμα και δεν θα μπορέσει άμεσα να βοηθήσει την ομάδα του.

Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι συμπαίκτες του, του εύχονται περαστικά και σύντομα να επιστρέψει στο γήπεδο μαζί τους. Στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του Μπρούνο Λίπι που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του, ενώ η διοίκηση απεύθυνε κάλεσμα για στήριξη από το φίλαθλο κοινό της Αχαΐας:

«Την προσεχή Κυριακή στις 16.00 η ομάδα μας θα υποδεχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων την Eρμιονίδα για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Επιστρέφουμε στο σπίτι μας και σας θέλουμε, δίπλα μας για να ωθήσουμε τους ποδοσφαιριστές στη νίκη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για άτομα με αναπηρία (ΑΜΕΑ) όπως και για τα παιδιά έως 14 ετών.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Γενική είσοδος: 10 ευρώ

Άνεργοι: 5 ευρώ (απαραίτητη η κάρτα ανεργίας)

Φοιτητές: 5 ευρώ (απαραίτητο το φοιτητικό πάσο)

Γυναίκες: 5 ευρώ

Ποδοσφαιριστές των ερασιτεχνικών ομάδων: 5 ευρώ

Το κυλικείο του γηπέδου λειτουργεί από φέτος κανονικά και εξυπηρετεί καθημερινά όσους επισκέπτονται το γήπεδο».