Ανατροπή κορυφής για τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου!

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Ανδριανός Κωνσταντίνος (Μεϊντανάς Ανδρέας, Παπαδιονυσίου Ιωάννης).

Σκόρερ: 33′ Αναγνωστόπουλος – 46′ Γραμματικόπουλος, 90+1 Αργυρόπουλος

Η ομάδα του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου πέρασε από τα Προσφυγικά κερδίζοντας με 2-1 τον Εθνικό Πατρών και μάλιστα με ανατροπή για την 4η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας!

Σε ένα ματς όπου πολλά πράγματα πήγαν στραβά για την ομάδα του Αγίου Βασιλείου, στο τέλος ήρθαν τα χαμόγελα. Παρά τις αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών και το γκολ των γηπεδούχων που τους έφερε μπροστά στο σκορ, οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Καραπίτσου είχαν τα ψυχικά αποθέματα να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο κόντρα σε μία ομάδα αξιόμαχη και αρκετά δυνατή.

Ο Αναγνωστόπουλος στο 33′ άνοιξε το σκορ για τον Εθνικό/Πολύτεκνο με το 1-0 να είναι και το αποτέλεσμα στο ημίχρονο. Ο Γραμματικόπουλος με σουτ εντός περιοχής έκανε το 1-1 στο 46′ και το τελικό 1-2 ήρθε με τη συμπλήρωση 90 λεπτών παιχνιδιού όταν ο Αργυρόπουλος κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και καθόρισε την έκβαση του ματς.

Πλέον, μετά από αυτή τη νίκη ο Κεραυνός παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 βαθμούς μαζί με τον Παναιγιάλειο που έχει επίσης το απόλυτο.

Φιλμ:

20′ Αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα του Κεραυνού, με τον Μπακατσέλο να αποχωρεί τραυματίας και στη θέση του μπήκε ο Μπάρλας.

33′ Γκοοολ για τον Εθνικό, όταν ο Νίκας εκτέλεσε το κόρνερ προς στο πρώτο δοκάρι, ο Αναγνωστόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

43′ Έπειτα από το βολέ του Τσαπάλου, ο Παναγόπουλος υποδέχθηκε την μπάλα, έκανε ένα μακρυνό σουτ σχεδόν από το κέντρο και ο γκολκίπερ του Κεραυνού έκανε δύσκολη απόκρουση και την μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια. Ο Τσαπάλος στην ίδια φάση χτύπησε στο δοκάρι και διακόπηκε το παιχνίδι

45′ Δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για τον Κεραυνό, ο οποίος αλλάζει τερματοφύλακα. Ο Τσαπάλος δεν μπορεί να συνεχίσει και στη θέση του μπήκε ο Μποσγανάς.

46′ Γκοοολ για τον Κεραυνό, όταν έκανε τη σέντρα από τα δεξιά ο Μπάρλας, οι αμυντικοί δεν έδιωξαν καλά και με ένα σουτ ο Γραμματικόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σουτζόγλου για το 1-1.

55′ Καλή στιγμή για τον Κεραυνό με τον Τρίγκα ο οποίος επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Σουτζόγλου ήλεγχε τη φάση και η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

85′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Κεραυνό, έπειτα από τη σέντρα του Καραχανίδη από τα αριστερά, ο Πανόπουλος μετά από κόντρες δεν έπιασε καλά το σουτ και οι αμυντικοί έκοψαν την μπάλα ενώ αυτή πήγαινε στην εστία.

87′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Κεραυνό, όταν ο Πρέμπτο έκανε την κάθετη πάσα μέσα στην περιοχή για τον Γραμματικόπουλο, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια άουτ.

90+1 Γκοοολ για τον Κεραυνό, μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Θύμιου Αργυρόπουλου, ο Κεραυνός γύρισε το ματς σε 1-2.

Συνθέσεις:

Εθνικός Πατρών (Β. Καραβίας – Θ. Νικολακόπουλος): Σουτζόγλου, Νικολόπουλος, Λαζανάς, Σαλαμαλίκης, Νίκας, Σωτηρόπουλος, Παναγόπουλος (82′ Παπαδόπουλος), Χριστοδουλόπουλος (67′ Φραντζής), Γιάννης (61′ Σταυριανόπουλος), Αναγνωστόπουλος, Μακρής (82′ Κακαφώνης).

Κεραυνός Αγ. Βασιλείου (Χρήστος Καραπίτσος): Τσαπάλος (45+3 Μποσγανάς α.α.), Μπουρνάκας, Μπακατσέλος (20′ Μπαρλάς α.α.), Σπανογιάννης (86′ Πρέμπτος), Τρίγκας Μπάδας, Καραχανίδης, Ντόμας, Γραμματικόπουλος, Αργυρόπουλος, Λαζανάς (45′ Πανόπουλος).