Ανατροπή – παραμονής για τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων

Γήπεδο «Κ. Ζάρρας»: Παναγιώτης Σουτζόγλου
Διαιτητής: Πράνταλος Ιωάννης (Γεωργακόπουλος Παναγιώτης, Τραγουλιάς Θεόφιλος)
Σκόρερ: 1′ Πανταζόπουλος – 39′ Χατζηπαπάς Αθαν, 59′ Χουσελάς

Ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων επικράτησε το περασμένο Σάββατο 2-1 με ανατροπή του Ατρομήτου Πατρών, κάνοντας το δύο στα δύο στα πλέι άουτ και επί της ουσίας το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία του ερασιτεχνικού. Θ. Χατζήπαπας και Χουσελάς τα γκολ των νικητών, ο Πανταζόπουλος στο 1ο λεπτό είχε ανοίξει το σκορ για τους «πορτοκαλί».

Φιλμ:

1′ Γκοοολ για τον Ατρόμητο, έπειτα από ένα πλασέ του Πανταζόπουλου έξω από την περιοχή, ο Τσουραμάνης είχε επαφή με την μπάλα αλλά αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

17′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Χριστόπουλος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Πρίφτη στο δεύτερο δοκάρι έκανε το πλασέ αλλά δε βρήκε εστία και έστειλε την μπάλα άουτ.

28′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν ο Χατζηπαπάς Περ έκανε την κάθετη πάσα για τον Χατζηπαπά Αθαν μέσα στην περιοχή, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

39′ Γκοοολ για τα Τσουκαλέικα, όταν ο Χατζηπαπάς Αθαν υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά ο Μπιτη έκανε την απόκρουση και στη συνέχεια ο ίδιος έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

45+1′ Έπειτα από το στρώσιμο του Χατζηπαπά Περ στον Χατζηπαπά Αθαν, αυτός έκανε το σουτ αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Καλή στιγμή για τον Αστέρα.

50′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν ο Νάνος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Χατζηπαπάς Αθαν έκανε την κεφαλιά αλλά ο Μπιτη έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

59′ Γκοοολ για τα Τσουκαλέικα, όταν ο Χατζηπαπάς Αθαν έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Χουσελάς με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

69′ Καλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Χριστόπουλος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

76′ Σουτ του Χριστόπουλου έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

90+6′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χριστόπουλου, ο Τζουραμάνης μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

Συνθέσεις:

Ατρόμητος Πατρών (Βασίλης Φίλιππας): Μπίτη Παλούκης Χριστόπουλος Παπασπυρόπουλος Τσιτσαρης Πανταζόπουλος Πρίφτη (51′ Τσάκωνας) Γκότσης Ν. Μπακόπουλος Μαργώνης Γκότσης Π..

Αστέρας Τσουλαλεΐκων (Δημήτρης Καράγιωργας): Τσουραμάνης Σπηλιόπουλος Νάνος Καρδάρης Μητρόπουλος Κύριλλος Τζάφα Τζίφας (75′ Καρανικόλας) Χατζηπαπάς Αθαν. (87′ Σωτηρόπουλος) Χουσελάς Χατζηπαπάς Περ. (75′ Βασιλόπουλος).