Ανατροπή… τίτλου για το Πάτραι!

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητές: Φωκάς Αλέξανδρος (Ζούλης Παναγιώτης, Αβραμοπούλου Ελένη).

Σκόρερ: 54′ Γεωργόπουλος, 74′ Γραμματικόπουλος – 39′ Σπανός.

Με το Πάτραι να σημειώνει μια τεράστια νίκη λίγο πριν  τον τερματισμό στα μπαράζ ανόδου της Α’ Κατηγορίας συνεχίστηκε η 2η φάση του πρωταθλήματος.

Το συγκρότημα του Σταμάτη Σαρρή αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 από τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει μια μεγάλη εντός έδρας νίκη που τον φέρνει πιο κοντά στο τίτλο. Και αυτό διότι από την άλλη μεριά ο Άρης Πατρών δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αχαϊκής που πήρε ισοπαλία στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και έμεινε πίσω στην διεκδίκηση του τίτλου.

Φιλμ:

10′ Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, όταν ο Κούστα έκανε απευθείας το φάουλ, η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

22′ Τεράστια ευκαιρία για τον Κεραυνό, όταν ο Σπανός έστρωσε την μπάλα για τον Σταυριανόπουλο στο ύψος του πέναλτι, αυτός έκανε το δυνατό σουτ, αλλά ο Αναστασοβίτης έκανε εντυπωσιακή επέμβαση και έδιωξαν μακριά την μπάλα.

24′ Δεύτερη μεγάλη ευκαιρία για τον Κεραυνό όταν ο Κασιώνης έκανε το γύρισμα για τον Σπανό, αυτός έκανε το δυνατό σουτ αλλά ο Αναστασοβίτης εκτινάχθηκε και έδιωξε μακριά την μπάλα.

29′ Τεράστια ευκαιρία για το Πάτραι, όταν ο Γραμματικόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε μέσα στην περιοχή, πήρε ύψος και ο Γεωργόπουλος με ένα ψαλιδάκι έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Κατσαμπέκη, στη συνέχεια οι αμυντικοί του Κεραυνού έδιωξαν σε κόρνερ.

38′ Τεράστια ευκαιρία για το Πάτραι να ανοίξει το σκορ, όταν ο Σαμπανέι εκτέλεσε το πέναλτι η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Κατσαμπέκη. Δεύτερο δοκάρι για το Πάτραι.

39′ Γκολ για τον Κεραυνό, όταν ο Σπανός βγήκε μόνος του από τα αριστερά, έσκαψε την μπάλα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

42′ Δύο μεγάλες ευκαιρίες για το Πάτραι, όταν ο Γραμματικόπουλος έκανε το σουτ από τα δεξιά, ο Κατσαμπέκης απέκρουσε την μπάλα και στη συνέχεια ο Δημητρακόπουλος με δεύτερο σουτ, μπλόκαρε την μπάλα ο γκολκίπερ του Κεραυνού.

50′ Μεγάλη ευκαιρία για το Πάτραι, όταν ο Γραμματικόπουλος υποδέχθηκε την μπάλα από τα δεξιά, έκανε το σουτ αλλά ο Κατσαμπέκης έδιωξε σε κόρνερ.

52′ Απίθανη ευκαιρία για τον Κεραυνό, όταν ο Σταυριανόπουλος βγήκε μόνος του μπροστά από τον Αναστασοβίτη, έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κατέληξε ξυστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

54′ Γκολ για το Πάτραι, όταν ο Αλεξανδρής εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γεωργόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

73′ Γκολ για το Πάτραι, με τον Γραμματικόπουλο να σκοράρει και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Ανατροπή για την ομάδα του Σταμάτη Σαρρή. Έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους, καθώς όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι και οι παίκτες του Κεραυνού, ο Γραμματικόπουλος ήταν σε θέση οφσάιντ.

Συνθέσεις:

Πάτραι (Σταμάτης Σαρρής): Αναστασοβίτης Γερογιάννης Γιαννόπουλος Ζέλος (11′ Ιωάννου α.α.) Αγριμάκης (89′ Μωραΐτης) Δημητρακόπουλος (45′ Παπαγεωργίου) Μπακάλης Σαμπανέι (90+2 Αθανασόπουλος) Γραμματικόπουλος Γεωργόπουλος Φούφουλας (45′ Αλεξανδρής).

Κεραυνός Αγ. Βασιλείου (Χρήστος Καραπίτσος): Κατσαμπέκης Καραχανίδης (54′ Τσάτος) Κασιώνης Σπανογιάννης Σπανός (65′ Στασινός) Κουραχάνης Κούστα Ντόμας (79′ Ταρνάρης) Παναγιωτόπουλος (79′ Κωνσταντόπουλος) Μαρκόπουλος Σταυριανόπουλος.