Αναχωρεί για Πήλιο η Παναχαϊκή της νέας εποχής

Η Παναχαϊκή δεν έχει καθόλου χρόνο για χάσιμο και συνεχίζει την προετοιμασία της για το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η “κοκκινόμαυρη θεά” αναχωρεί αύριο για το Πήλιο, το μέρος που για τις επόμενες ημέρες θα αποτελέσει τη βάση της, πραγματοποιώντας εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η αποστολή θα γίνει γνωστή σε λίγες ώρες επίσημα από την ΠΑΕ και η αναχώρηση θα γίνει αύριο, Δευτέρα στις 14.00. Παράλληλα, οι “κοκκινόμαυροι” αύριο θα δώσουν και το πρώτο τους φιλικό στην Άμφισσα και στη συνέχεια η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο “Portaria Hotel”.

Στους ανθρώπους της Παναχαϊκής παραδόθηκε το νέο πολυτελές πούλμαν του συλλόγου. Η ομάδα της Πάτρας απέκτησε πλέον ιδιόκτητο μεταφορικό μέσο, χάρις τις ενέργειες του προέδρου, Γιώργου Μπάρλου για τις μετακινήσεις της και το πούλμαν της “Πανάχας” βρίσκεται ήδη στην Αγυιά. 

Το «κοκκινόμαυρο» λεωφορείο στην Αγυιά

Στην έδρα της ομάδας μας στην Αγυιά το νέο «κοκκινόμαυρο» λεωφορείο είναι έτοιμο να «γεμίσει» ενόψει του ταξιδιού της Δευτέρας (24/8)!#Panachaiki #pfc1891 #PanachaikiFamily

Gepostet von ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 am Sonntag, 23. August 2020