Αναχώρησε για… Mόναχο η Αθανασία Μεσίρη

Η Αθανασία Μεσίρη του Άτλαντα Πατρών είναι πανέτοιμη για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής 11-14/8 στο Μόναχο.

Η πατρινή αθλήτρια μετά την πρόσφατη συμμετοχή της στο ευρωπαϊκό ολυμπιακό φεστιβάλ νεότητας, αγωνίζεται για δεύτερη φορά με την εθνική ομάδα νεανίδων, ενώ η έτερη αθλήτρια του Άτλαντα, Φωτεινή Λιάπη θα πάρει το «βάφτισμα του πυρός» στο Μόναχο.

Για τη Μεσίρη είναι η δεύτερη συμμετοχή της με τα χρώματα της εθνικής ομάδας, καθώς πριν από μία εβδομάδα γύρισε από τη Σλοβακία όπου είχε έναν πολύ καλό αγώνα και κέρδισε πολλές εμπειρίες. Στο πλευρό της νεαρής ταλαντούχας αθλήτριας βρίσκεται πάντα η κορυφαία εταιρεία πετρελαιοειδών, λιπαντικών, εκμετάλλευσης πρατηρίων υγρών καυσίμων και πρατηρίων υγραερίου Autogas Westenergy.

O ιδιοκτήτης της Westenergy κ. Σπύρος Δήμου στηρίζει έμπρακτα εδώ και πολλά χρόνια τον αθλητισμό της περιοχής τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Την Κυριακή 7 Αυγούστου αναχώρησαν από το Ελευθέριος Βενιζέλος μαζί με τον προπονητή τους Ηλία Τσοπάνογλου ο οποίος δήλωσε:

«Η χαρά και η τιμή είναι μεγάλη, όταν μια αθλήτριά μου αγωνίζεται για την εθνική ομάδα. Τώρα η χαρά και η τιμή είναι διπλή, αφού για πρώτη φόρα δύο αθλήτριες της Πάτρας θα λάβουν μέρος σ’ ένα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Και οι δύο είναι υπέροχες αθλήτριες, που αγαπούν τη γυμναστική και έχουν δουλέψει πολύ για να φορέσουν το εθνόσημο. Το όνειρό τους γίνεται πραγματικότητα και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό! Θα ήθελα επίσης να τονίσω τη συμβολή σε αυτό το αποτέλεσμα, της χορογράφου μας Μαρίας Παπαδοπούλου».