Ανδρέας Ζήκος: «Μεγαλώνουμε σαν ομάδα»

Διαβάστε όσα δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Παναχαϊκή, ο προπονητής του Διαγόρα Βραχνεΐκων και παλιά δόξα της ομάδας, Ανδρέας Ζήκος:

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μεγαλώσουμε σαν ομάδα. Δεν μένω στο αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να κριθεί υπέρ της Παναχαϊκής όπως και έγινε ή κάλλιστα υπέρ του Διαγόρα. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε και να πάμε το ματς στην παράταση.

Το πρώτο ημίχρονο σήμερα ήταν μοιρασμένο, ενώ στο δεύτερο μέρος είχαμε την κατοχή καθ΄ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πιστεύω μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα η Παναχαϊκή θα είναι έτοιμη. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή που παρότι άργησε να δημιουργηθεί, προσπαθεί να ετοιμαστεί ακόμα, κατάφερε σε λίγο χρονικό διάστημα να πάρει ισάριθμες προκρίσεις εκτός έδρας.

Αυτό λέει πολλά για το μέταλλο που έχει αυτή η ομάδα. Εμείς μεγαλώνουμε σαν ομάδα. Βγάζουμε υγεία, αποκτάμε προσωπικότητα και δημιουργούμε ένα μέταλλο για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής που έρχεται. Να προσευχηθούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, γιατί οι ποδοσφαιριστές από τις πολλές προπονήσεις κουράζονται».