Ανδρέας Σκόνδρας: «Με πιστεύει ο προπονητής, εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο»

Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του έκανε το περασμένο καλοκαίρι ο Ανδρέας Σκόνδρας, αφού εξαργύρωσε την καλή χρονιά που έκανε με τον Αστέρα Λεοντίου, καθώς πήρε μεταγραφή για τη Θύελλα Πατρών, με την ομάδα του Λεοντίου να τον παραχωρεί χωρίς κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Θύελλας Πατρών, έκανε ο Ανδρέας Σκόνδρας στο patragoal.gr! Ο νεαρός μεσοεπιθετικός των «κυανόλευκων» μίλησε για το κλίμα εντός της ομάδας, το Σάκη Πεφάνη, τον κορονοϊό, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο.

«Επικρατεί πολύ καλό κλίμα, οικογενειακό, ομαδικό και ποδοσφαιρικό. Θεωρώ ότι ο προπονητής μου με πιστεύει, καθώς από τον πρώτο κιόλας επίσημο αγώνα με έβαλε ως αλλαγή. Θα είναι δύσκολο για μια βασική και σταθερή θέση στην εντεκάδα, διότι χρειάζομαι αρκετή εξάσκηση ακόμα.

Παρόλ΄ αυτά πιστεύω ότι μπορεί να γίνει. Για τον κύριο Πεφάνη, έχω να πω ότι προσπαθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να βοηθήσει την ομάδα, τόσο ατομικά όσο και συλλογικά. Το φαινόμενο του κορονοϊού είναι κάτι δυσάρεστο, καθώς μας αναγκάζει να διακόπτουμε κάτι που αγαπάμε πάρα πολύ και έχει επηρεάσει γενικότερα, τόσο τον αθλητισμό, όσο και την κοινωνία. Έχει προκαλέσει σοβαρές αλλαγές παντού. Εύχομαι στον κόσμο το βασικότερο να είναι υγιής και ευτυχισμένος».