Ανεβαίνει αγωνιστικά ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

Ανεβαίνει αγωνιστικά ο Διαγόρας Βραχνεϊκων, ο οποίος κέρδισε με 4-0 τον Αχαϊό Σαραβαλίου και ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο αγώνας κρίθηκε στο β’ μέρος, με το ημίχρονο να είναι στο 0-0.

Στο 55’ λεπτό ο Σταυρόπουλος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ανδρέα Ανδρούτσου, με τον Φώτη Γεωργαντόπουλο λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 63’ λεπτό να διπλασιάζει τα τέρματα του Διαγόρα.

Στο 65’ λεπτό ο Νίκος Καφεντζής σκόραρε στο ντεμπούτο του με την φανέλα των Βραχνιωτών για το 3-0, ενώ το τελικό σκόρ διαμόρφωσε στο 83’ λεπτό ο Μπαρλάς, ο οποίος είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή.   

Στο 56’ λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο προπονητής των φιλοξενουμένων Πέτρος Χρηστίδης, για διαμαρτυρία στον β’ βοηθό Παναγιώτη Ψιμάρνη.

Να σημειωθεί ότι ο Αχαϊός κατέβηκε με μόλις 16 ποδοσφαιριστές καθώς είχε πολλά προβλήματα απουσιών.

Με αυτή την νίκη ο Διαγόρας έφτασε τους 22 βαθμούς και την 3η θέση, ενώ ο Αχαϊός παρέμεινε στην 6η θέση και τους 14 βαθμούς.

Διαιτήτευσαν οι Οικονόμου, Σωτηρόπουλος και Ψιμάρνης

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Α. Ανδρούτσος) : Θανόπουλος, Λεγάτος (71’ Ντέρλι), Καφεντζής (71’ Γκολφινόπουλος), Σιδέρης, Νικολακόπουλος, Παπαδόπουλος (84’ Κουλός), Σταυρόπουλος, Τζουραμάνης (74’ Θωμάς), Σκούρτας, Γεωργαντόπουλος, Καράμπουλας (74’ Μπαρλάς)

ΑΧΑΪΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Π. Χρηστίδης) : Μπακάλης, Γιαννέλος (64’ Κουφός), Τσιούλος, Έξαρχος (75’ Μπαρτζάκλης), Κοτσιάς, Κόγιος, Θεοδωρόπουλος (67’ Καρράς), Νάτσης, Μούτσα, Κλουκινιώτης, Σωτηρόπουλος