Ανοίγει το ματς στην Ολλανδία

Μάθε τα πάντα για τις Αναλύσεις αγώνων

Σήμερα και αύριο θα έχουμε τις 6 τελευταίες ομάδες που θα συμπληρώσουν τις 32 των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στα περισσότερα ματς η πρόκριση είναι ορθάνοιχτη, κάτι που δίνει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις αναμετρήσεις.

Σήμερα έχουμε τους 3 πρώτους επαναληπτικούς, οι οποίοι θα διεξαχθούν ίδια ώρα (22:00). Μάλμε, Γιάνγκ Μπόις και Μπενφίκα πήραν τις νίκες πριν μια εβδομάδα, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί, στη στιγμή, μάλιστα, που δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Αναμφίβολα, όμως, το ματς της ημέρας είναι αυτό στην Ολλανδία, εκεί όπου η Αϊντχόφεν θα ψάξει την ανατροπή του 2-1 κόντρα στη Μπενφίκα.

Αϊντχόφεν: Παρότι είχε, όπως είναι λογικό, το μυαλό της στον επαναληπτικό κόντρα στη Μπενφίκα, η PSV ήταν άκρως σοβαρή και ουσιαστική στο πρωτάθλημα, νικώντας πολύ εύκολα με 4-1 την Καμπούρ, κάνοντας παράλληλα το 2/2. Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πολύ καλά πως το ματς που έπεται με τους Πορτογάλους είναι το πιο σημαντικό στη χρονιά και θα κρίνει πάρα πολλά από το άμεσο μέλλον του συλλόγου. Ο Σμιντ δεν μπόρεσε να κάνει πάρα πολλές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα στο πρωτάθλημα, όμως καθώς το σκορ είχε ξεφύγει, έβγαλε 5 από τους βασικούς του, ώστε να είναι φρέσκοι για σήμερα. Το 2-1 δεν είναι απαγορευτικό και θα ψάξει αρχικά τη νίκη και στη συνέχεια βλέπουμε…

Μπενφίκα: Μέσα στην ένταση και τη θέληση να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπενφίκα όφειλε να περάσει από την έδρα της Ζιλ Βιθέντε για την Πρεμέιρα Λίγκα, ώστε να μην έχει καμία απώλεια στη μάχη της για τον τίτλο. Έστω και δύσκολα, οι Λουζιτανοί με δυο γκολ στο φινάλε τα κατάφεραν, μεγαλώνοντας το φετινό νικηφόρο σερί τους σε όλες τις διοργανώσεις. Οι Πορτογάλοι δεν είχαν καν μυαλό για ξεκούραση, όμως μιας και είναι νωρίς στη σεζόν, δεν υπάρχει μεγάλη κούραση. Το 2-1 του πρώτου αγώνα τους δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση, όμως όλοι στο στρατόπεδο των «αετών» γνωρίζουν την επιθετική δυναμική της Αϊντχόφεν και ο μόνος τρόπος για να νιώσουν πιο σίγουροι, είναι να σκοράρουν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το πρώτο παιχνίδι ήταν… θαύμα που έμεινε στο 2-1, καθώς και οι δυο έχασαν πολλές ευκαιρία. Τα ρίσκα θα είναι περισσότερα στη ρεβάνς και η αλήθεια είναι πως περιμέναμε την τιμή του over 2.5 πιο κάτω. Στο 1.83 του Stoiximan θα πούμε και ευχαριστώ…

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)