Ανοίγει το Χιονοδρομικό Καλαβρύτων μόνο για αθλητές

Ανοίγει το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, όχι φυσικά για το ευρύ κοινό λόγω των απαγορεύσεων που ισχύουν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά για αθλητές που έχουν δελτίο από την αντίστοιχη Ομοσπονδία.

Πρόκειται για 300 περίπου αθλητές και αθλήτριες, που μπορούν να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους ως χιονοδρόμοι, στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων αλλά και στα Χιονοδρομικά Κέντρα Ανηλίου και Βασιλίτσας.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Mετά από συντονισμένες προσπάθειες και αρκετές διαβουλεύσεις που έχουν ξεκινήσει από τις αρχές Ιανουαρίου, πήραμε το πράσινο φως σχετικά με την λειτουργία των εγκαταστάσεων του κέντρου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την προπόνηση των ενεργών αθλητών όλων των ηλικιών.

Σκοπός μας, να συμβάλουμε στη συνέχιση και ενίσχυση του αθλήματος της χιονοδρομίας, μέσω της προπόνησης της νέας γενιάς χιονοδρόμων, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους μικρούς αθλητές μας, που θα επιφορτιστούν με το βάρος της διάδοσης της χιονοδρομίας τα επόμενα χρόνια.

Τέλος, διαβεβαιώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες μας πως σεβόμενοι πλήρως την παρούσα υγειονομική κατάσταση θα τηρήσουμε στο έπακρο όλα τα απαραίτητα και προβλεπόμενα μέτρα και πρωτόκολλα για την αποφυγή της διασποράς του COVID-19.
Είμαστε εδώ, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους αθλητές και να τους παράσχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες”.