Αντάξια των προσδοκιών η Δάφνη Πατρών

Πολύ καλή θεωρείται η μέχρι τώρα πορεία για την Δάφνη Πατρών, καθώς μετά το πέρας της 6ης αγωνιστικής βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος και στο -2 από την 3η θέση. Ήδη οι άνθρωποι του συλλόγου είναι ευχαριστημένοι, καθώς ο φετινός στόχος ήταν η ομάδα να αποδίδει ωραίο και δημιουργικό ποδόσφαιρο και να καταφέρει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Δάφνη ξεκίνησε με το “αριστερό” καθώς αγωνίστηκε εκτός έδρας με τον πολύ δυνατό και φαβορί για άνοδο Ατρόμητο Λάππα και ηττήθηκε με σκορ 5-2.

Στην συνέχεια κέρδισε εντός έδρας τον Πείρο Ισώματος με σκορ 3-1,για να ηττηθεί την 3η αγωνιστική εκτός έδρας από την Περιβόλα με 3-0. Μία ήττα που “ξύπνησε” τους ποδοσφαιριστές του Θανάση Κατσαντούλα με αποτέλεσμα τις επόμενες 3 αγωνιστικές η ομάδα να τρέξει ένα μικρό αήττητο σερί με 2 νίκες και 1 ισοπαλία.

Συγκεκριμένα την 4η αγωνιστική κέρδισε εντός έδρας τον νεανικό Άτλα με 1-0. Την 5η αγωνιστική ήρθε η μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Πυρσό με σκορ 3-2 (με δύο γκολ στις καθυστερήσεις).

Ενώ την 6η και τελευταία αγωνιστική ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με την ΑΕ Σταροχωρίου με σκορ 1-1. Από πλευράς σκοραρίσματος ξεχωρίζουν οι Θεοδοσόπουλος με 3 τέρματα και οι Καρπέτας και Φραντζής με 2 τέρματα αντίστοιχα ενώ από 1 τέρμα έχουν οι Πολίτης,Σπανός και Τσεκούρας.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς