Αντίδραση και νίκη με “εφτάρα” μετά το κάζο στο Ρίο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χάρης Πετρόπουλος

ΣΚΟΡΕΡ: 62’ Μαράτος- 17’ 49’ Π. Μητρόπουλος, 45’ 65’ 74’ Σπανός, 48’ Ξύδης, 54’ Δ. Μητρόπουλος)

Μετά το «στραπάτσο» της περασμένης αγωνιστικής και την απρόσμενη ήττα από τον ουραγό Αετό Ρίου, η Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας επανήλθε στις νίκες και μάλιστα με εμφατικό τρόπο επικρατώντας με 7-1 του Άνω Καστριτσίου στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Ρίου.

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της ομάδας της Αιγιάλειας, που συνδιάστηκε με το πρώτο χατ-τρικ του Aνδρέα Σπανού, το ντεμπούτο με γκολ του ταλαντούχου, Δημήτρη Μητρόπουλου και την παραμονή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική.

Ιδιαίτερης ανάλυσης δεν χρίζει το ματς, αφού το σκορ μετά από ένα σημείο ξέφυγε. Εκτός από τον Ανδρέα Σπανό και το Δημήτρη Μητρόπουλος, σκόρερ για το συγκρότημα του Φίλιππου Σχοινά χρίστηκαν οι Παύλος Μητρόπουλος (2) και Απόστολος Ξύδης.

Συνθέσεις:

ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ (Ε. Μαράτος): Σαραβανάκης, Πολυχρονόπουλος, Δουλιγέρης, Κωνσταντόπουλος (51’ Ραυτόπουλος), Ηρειώτης, Σταθόπουλος, Παπαβασιλείου, Χριστόπουλος (70’ Μαράτος), Κοτσιάι (70’ Μπόμπολας), Μπουρνάκας (67’ Νικολακόπουλος), Γεωργίου (70’ Σπυρόπουλος).  

A.E. ΑΙΓΕΙΡΑΣ/ΑΚΡΑΤΑΣ (Φ. Σχοινάς): Λεπενιώτης, Τσούρας (71’ Σταυρόπουλος), Οικονόμου, Μανθόπουλος, Π. Μητρόπουλος (71’ Αλέφαντος), Μαγγίνας, Σπανός, Τσίμπιτσης (71’ Τριανταφυλλόπουλος), Ξύδης, Ράμα (51’ Δ. Μητρόπουλος), Κατσιγιάννης (15’ λ.τ.  Καλέλλης).