Ανταγωνιστικός όπως πάντα ο Απόλλων Εγλυκάδας

Μία από τις σταθερές ομάδες στην Β΄ Κατηγορίας εδώ και πολλά χρόνια είναι ο Απόλλων Εγλυκάδας, ο οποίος κατά καιρούς αγωνίζεται και στην Α΄ Κατηγορία.

Παρότι ήταν μια μεταβατική χρονιά, μετά τη χαμένη άνοδο στα μπαράζ, ο Γιάννης Τσίκας με σταθερά βήματα δημιούργησε ένα ανταγωνιστικό σύνολο ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτού του πρωταθλήματος.

Ο κόουτς έκανε πολλά και δικαιώθηκε για τις επιλογές του και την εικόνα που παρουσίασε στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της φετινής χρονιάς. Η ομάδα βρισκόταν στην 5η θέση με τη Φλόγα Ροδιάς (ισοβαθμία) και θα διεκδικούσε την άνοδό της στην ανώτερη κατηγορία μέσω των πλέι οφ.

Σταθερή αξία λοιπόν ο Απόλλων Εγλυκάδας που έχει φτιάξει μία εξαιρετική χημεία από έμπειρους (Γιάχο, Μαγνησαλής, Γιαννόπουλος) αλλά και νέους παίκτες, αφού υπήρχε συνεργασία με τη Θύελλα Πατρών.

Ο Απόλλων είχε την 3η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 49 τέρματα ενεργητικό, πίσω από την πρωταθλήτρια Αναγέννηση Ψαθοπύργου (54) και τη Φλόγα Ροδιάς (56), αλλά ισοστάθμιζε με την κακή αμυντική λειτουργία με (45 γκολ) παθητικό.

Ενδεικτικό ότι τη φετινή σεζόν αγωνίστηκαν 4 γκολκίπερ (Βαλάντης Ανδριακόπουλος, Χρήστος Χασανδρινός, Νίκος Παλαιοθόδωρος και Σπύρος Τσιλιγγάνος). Χειρότερη στιγμή των Εγλυκαδιωτών στο πρωτάθλημα ήταν η βαριά ήττα από την Αναγέννηση Ψαθοπύργου με 7-0 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής (11 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες).

Πρώτος σκόρερ της ομάδας αναδείχθηκε ο ταλαντούχος Ανδρέας Σκουμής που σημείωσε 14 γκολ στο πρωτάθλημα, τον ακολούθησε με 10 γκολ ο Γιώργος Γκούρλας, ενώ 7 τέρματα σημείωσε ο νεαρός Κωνσταντίνος Κερπινιώτης.