Ανώτερη ομάδα η Σουηδία

Μάθετε τα πάντα για τις bet365 προσφορές*

Ωραία ματς, αμφίρροπες αναμετρήσεις και μερικές εκπλήξεις έχουμε δει μέχρι τώρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με τον 5ο όμιλο να είναι αυτός που τραβάει τα περισσότερα βλέμματα, μιας και τα φαβορί ακόμα δεν έχουν αποδώσει.

Εκεί, στην κορυφή την πρώτη αγωνιστική είναι η Σλοβακία, που κέρδισε την Πολωνία, ενώ η Σουηδία κατάφερε να βάλει στοπ στις επιθετικές προσπάθειες της Ισπανίας. Σουηδοί και Σλοβάκοι παίζουν μεταξύ τους σήμερα, πάμε να κάνουμε την ανάλυσή μας.

Σουηδία: Αμυντικά άψογη, χωρίς λάθη, με έναν εξαιρετικό Όλσεν να σώζει όσες μπάλες πήγαιναν προς την εστία του, η Σουηδία έφυγε αλώβητη από τη Σεβίλλη κόντρα στην Ισπανία και έκανε ένα πολύ καλό βήμα για την πρόκρισή της στα νοκ-άουτ. Φυσικά αυτό δε λέει τίποτα αν δεν καταφέρει να πάρει βαθμούς και με τους άλλους του ομίλου, ξεκινώντας με τη Σλοβακία. Οι Σκανδιναβοί γνωρίζουν πως με νίκη σήμερα θα είναι με το 1.5 πόδι στους «16», όμως δεν έχουν σκοπό να υποτιμήσουν τους αντιπάλους τους, οι οποίοι πέτυχαν μια σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα. Εκτός παραμένει ο Σβάνμπεργκ, λογικά προλαβαίνει ο Όλσον, που χτύπησε με τους Ισπανούς.

Σλοβακία: Μια από τις εκπλήξεις της πρώτης αγωνιστικής σε όλους τους ομίλους πέτυχε η Σλοβακία, η οποία έπαιξε πολύ έξυπνα και νίκησε με 2-1 τους «σοφτ» Πολωνούς. Αφού προηγήθηκε νωρίς, δεν τρόμαξε από την γρήγορη ισοφάριση και μόλις ο αντίπαλός τους έμεινε με παίκτη λιγότερη, σκόραρε από στημένη φάση και έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Το τρίποντο αυτό ήταν σημαντικό, όμως χρειάζεται ακόμα έναν βαθμό στα επόμενα δυο ματς για να νιώσει πιο άνετη. Το ματς με τη Σουηδία είναι αυτό που έχουν κυκλώσει στους Σλοβάκους. Θα είναι και πάλι συγκεντρωμένοι όλο το 90λεπτο, πιθανώς θα το πάνε και στη δύναμη, μιας και αν δεν ηττηθούν, θα είναι σίγουρα στην 1η θέση πριν την τελευταία αγωνιστική.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Σλοβάκοι ήταν τυχεροί με την Πολωνία και πήραν μια νίκη που υπό άλλες συνθήκες δε θα είχαν. Η σοβαρή Σουηδία έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση και θεωρούμε πως μπορεί να πάρει το πρώτο της τρίποντο. Στο 1.89 ο άσος στη Novibet.

Όλα τα προγνωστικά στις νόμιμες στοιχηματικές με τον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)