Ανώτερο σύνολο ο Ερυθρός Αστέρας

Μάθετε τα πάντα για τις bet365 προσφορες εγγραφης

Είμαστε μια… ανάσα από τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και πρωταθλήτριες από τα πιο σημαντικά Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δίνουν σήμερα τον επαναληπτικό τους αγώνα στον 3ο προκριματικά γύρο της διοργάνωσης, με φόντο μια θέση στους ομίλους.

Ο Ολυμπιακός είναι το «χαϊλάιτ» της βραδιάς, όμως λίγο πριν τη σέντρα στη Βουλγαρία, λίγο πιο βόρεια, στη Μολδαβία, η πρωταθλήτρια της χώρας Σερίφ, υποδέχεται τους Σέρβους του Ερυθρού Αστέρα, ψάχνοντας τη μεγάλη έκπληξη.

Σερίφ Τίρασπολ: Ευκαιρία να γράψει ακόμα μια «χρυσή» σελίδα στη σύντομη ιστορία της έχει απόψε η Σερίφ, η οποία μετά το 1-1 στη Σερβία, υποδέχεται τον Αστέρα, στοχεύοντας τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν τα καταφέρει, θα είναι η 3η φορά μετά το 1997, όταν και ιδρύθηκε ο σύλλογος από την Υπερδνειστερία, που ανήκει φυσικά στη Μολδαβία. Χαρακτηριστικό της ομάδας είναι πως αποτελείται από πολλούς ξένους παίκτες, οι οποίοι προφανώς υπερκαλύπτουν τους ντόπιους. Στο πρωτάθλημα, πάντως, κάνει περίπατο και πριν λίγες ημέρες διέλυσε με 7-1 την Ντινάμο Τίρασπολ, δείχνοντας πως είναι πανέτοιμη για τη ρεβάνς.

Ερυθρός Αστέρας: Και καλά να λέει ο Ερυθρός Αστέρας που ολοκλήρωσε το ματς με 1-1 στην έδρα του, καθώς όχι μόνο βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά έπαιξε και ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Η δουλειά όμως πρέπει να γίνει στη Μολδαβία για τους Σέρβους. Είναι δεδομένο πως έχουν καλύτερο και ποιοτικότερο σύνολο από τη Σερίφ και ασχέτως αν η ομάδα δεν «πετάει» αγωνιστικά, θα θεωρηθεί οικονομική καταστροφή αν η ομάδα δε βρεθεί στα πλέι-οφ, πόσο μάλλον αν αυτό γίνει από την πρωταθλήτρια Μολδαβίας. Ο Στάνκοβιτς προφύλαξε παίκτες στο πρωτάθλημα, στη νίκη με 1-0 επί της Νάπρεντακ και οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν αποφασισμένοι να τελειώσουν τη δουλειά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο ενθουσιασμός στην… πολυεθνική ομάδα της Σερίφ είναι πολύ μεγάλος μετά και το σπουδαίο αποτέλεσμα στο Βελιγράδι, όμως τα εκτός έδρας γκολ δε μετρούν και ουσιαστικά το ματς είναι «τελικός». Ο Αστέρας είναι σαφώς πιο έμπειρη ομάδα, έχει τον τρόπο να νικήσει και θεωρούμε πως θα το πράξει. Πάμε στο διπλό του 1.98 από τον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)