Απέκτησε τον δικό του χώρο το Πάτραι

Η ιστορική επάνοδος του ΑΠΣ Πάτραι στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, είναι ήδη γεγονός εδώ και δύο μήνες. H διοίκηση σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, φρόντισε να ενισχύσει σημαντικά το έμψυχο υλικό του Συλλόγου για να ανταποκριθεί στις ανταγωνιστικές και απαιτητικές συνθήκες του νέου πρωταθλήματος.

Ωστόσο το στοίχημα για τον ΑΠΣ Πάτραι, είναι η πλήρης αναμόρφωση και ανάπτυξη των ακαδημιών του, που έχει ξεκινήσει και από τη φετινή περίοδο μπαίνει σε νέα βάση. Διοικητικά στελέχη του Συλλόγου ήρθαν σε συμφωνία και αγόρασαν το Αθλητικό Κέντρο-Πολυχώρο FAIR PLAY,(πρώην Αθλητικό Πάρκο)στην περιοχή του Σαραβαλίου, που θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την προσέλκυση εκατοντάδων παιδιών της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής και θα αποτελέσει κεντρικό πόλο έλξης, για μυηθούν τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Το αθλητικό κέντρο FAIR PLAY, υπό τη νέα ιδιοκτησία του, ανακαινίζεται εκ βάθρων με αναβάθμιση λειτουργική και ποιοτική όλων των εγκαταστάσεων του, έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες των νέων παιδιών της περιοχής που θα το επιλέξουν, αλλά και των γονιών τους, που θα τα συνοδεύουν σ’ αυτές της δραστηριότητες.

Μια από τις σημαντικότερες παρεμβάσεις που θα γίνουν, είναι η συντήρηση και ανακατασκευή του συνθετικού χλοοτάπητα, επίσης είναι σε ήδη σε εξέλιξη οι εργασίες που θα δώσουν νέο ύφος και αισθητική σε όλους τους χώρους αναψυχής. Η εξαιρετική αυτή αθλητική εγκατάσταση, στο Σαραβάλι, θα είναι το ιδανικό «σπίτι» των ακαδημιών του ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ, που ξεκινά ένα νέο ταξίδι στο αχαϊκό ποδόσφαιρο.

Το νέο αθλητικό κέντρο ενθαρρύνει πλέον το ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ να συνεχίσει με μεγαλύτερο ζήλο και περισσότερη προσπάθεια μέσα από άρτιες γηπεδικές συνθήκες, το έργο της ανάπτυξης των ακαδημιών και της ανάδειξης νέων ποδοσφαιριστών, αλλά και η εκπαίδευση τους, στις αρχές του αθλητισμού σύμφωνα με τα αθλητικά ιδεώδη και το «ευ αγωνίζεσθαι»

Στις Ακαδημίες του ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ, ο αθλητισμός αποτελεί μέρος της παιδείας ενός νέου ανθρώπου και η διάκριση του σε αθλητικούς αγώνες είναι η επιβράβευση του ήθους, του αγωνιστικού πνεύματος και του χαρακτήρα του και όχι μόνο της τεχνικής του δεξιότητας.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

-Οι κύριοι σκοποί της οργάνωσης και σωστής λειτουργίας των ακαδημιών του σωματείου μας είναι οι εξής: – Η ολοκλήρωση της προσωπικότητας νέων ανθρώπων μέσα από τις αρχές του αθλητισμού.

Με σύγχρονες διδακτικές μεθόδους και άρτια παιδαγωγική καθοδήγηση, στοχεύουμε στην σωστή αθλητική παιδεία του μαθητή – αθλητή.

-Τα εξειδικευμένα προγράμματα από έμπειρους και ικανούς προπονητές, γυμναστές σκοπό έχουν και την ανάδειξη ταλέντων που θα πλαισιώσουν τα αγωνιστικά τμήματα.

– Τα παιδιά των Ακαδημιών μεγαλώνοντας στην οικογένεια του ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ να αγαπήσουν τον Σύλλογο και να τον στηρίξουν μελλοντικά σαν φίλαθλοι και στις αγωνιστικές ομάδες. —

-Η έναρξη της φετινής χρονιάς ορίζεται για την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου . –

–Οι εγγραφές ενόψει της νέας χρονιάς, θα γίνονται από την Δευτέρα 22/8 και κάθε απόγευμα 18:00-21:00 στο Fair Play , για επιπλέον πληροφορίες  2610523333 693 7311597