Απίστευτα πράγματα: Ο Κατσουράνης σήμερα εύχεται στην «Παναχαϊκή του» χρόνια πολλά και αύριο καταθέτει εναντίον της στο δικαστήριο!

Απίστευτη πρόκληση από τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Παναχαϊκής Κώστα Κατσουράνη!

Ενώ σήμερα μέσω αναρτήσεων στα social media ο παλαίμαχος διεθνής ευχήθηκε για τα γενέθλια της Παναχαϊκής και τα 130 χρόνια ιστορίας, αύριο ημέρα Τρίτη 15/6 είναι μάρτυρας κατά της ΠΑΕ στην δικαστική διαμάχη που έχει με την εταιρεία αθλητικού υλικού που έντυνε την ομάδα επί των ημερών της Συμμαχίας!

Ο Κώστας Κατσουράνης θα είναι μάρτυρας στο πλευρό της εταιρείας ένδυσης που διεκδικεί ένα τεράστιο χρηματικό ποσό από την ΠΑΕ σε μια πράξη που είναι τουλάχιστον προκλητική από έναν άνθρωπο ο οποίος είναι μέτοχος (!) της Παναχαϊκής (με μικρό ποσοστό αλλά είναι) και ο ίδιος έφερε την εταιρεία αθλητικού υλικού στην ομάδα έχοντας μάλιστα άριστες σχέσεις με επιτελικό στέλεχος αυτής. Αντί λοιπόν θεωρητικά να βοηθούσε στην όλη διαδικασία αφού αγαπάει την «Παναχαϊκή του» αυτός πάει να την σταυρώσει!

Παράλληλα η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι ένα ηχηρό μήνυμα και στους ανθρώπους της Παναχαϊκής που έστω και σε διερευνητικό επίπεδο ψάχτηκαν για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Κατσουράνη!

Είναι κρίμα να φέρεται έτσι στην ομάδα που τον ευεργέτησε ποδοσφαιρικά ως παίκτη και ως παράγοντα ένας άνθρωπος που κατά τα αλλά αγαπά την Παναχαϊκή όπως δηλώνει.

Ο καθένας λοιπόν ας βγάλει τα συμπεράσματα του για το τι συμφέροντα εξυπηρετεί ο κάθε άνθρωπος και πόσο τελικά αγαπούν την ομάδα κάποιοι που το φωνάζουν με αναρτήσεις στα social media αλλά από την ημέρα που έφυγαν δεν έχουν πατήσει στην Αγυιά ούτε για αστείο…