Απαιτητική εβδομάδα για τον Άρη Πατρών

Άμεση και απότομη θα είναι η μετάβαση των ποδοσφαιριστών στoν Άρη Πατρών από το εορταστικό κλίμα των ημερών του Πάσχα στις υποχρεώσεις που δημιουργούν οι επερχόμενες αγωνιστικές προκλήσεις.

Μόλις την προσεχή Τετάρτη του Πάσχα (19/4) η ομάδα του Θανάση Παπουτσή θα υποδεχθεί τον τροπαιούχο Διαγόρα Βραχνείκων με στόχο να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Αχαΐας. Τρεις ημέρες αργότερα, μάλιστα, θα αντιμετωπίσει την Αστραπή/Αετό για το πρωτάθλημα, με σκοπό να τερματίσει στη πρώτη θέση στο πρωτάθλημα του Β΄ Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας. Από σήμερα, λοιπόν, οι “ερυθρόλευκοι” επιστρέφουν στις προπονήσεις και στην προετοιμασία τους για την πιο απαιτητική εβδομάδα της σεζόν.

Σε αυτή την δύσκολη «εξίσωση» μπαίνει δυναμικά και η παράμετρος της διαχείρισης που θα πρέπει να κάνει ο φιλόδοξος προπονητής μαζί με τους συνεργάτες του, προκειμένου να πάρει το μέγιστο δυνατό από τους ποδοσφαιριστές του, χωρίς συγχρόνως να ρισκάρει με υπερβάλλουσα κόπωση ή ενδεχόμενο τραυματισμών, αφού ακολουθούν τα μπαράζ ανόδου.

Το κάλεσμα της ομάδας των Προσφυγικών:

“Καλό το αρνάκι? Η μαγειρίτσα πέτυχε? Κάψατε το μαλλί της μπροστινής στην Ανάσταση ή μήπως γκρεμίσατε το διπλανό χαμόσπιτο με τα δυναμιτάκια σας? ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!!!! Ε Χ Ο Υ Μ Ε Κ Υ Π Ε Λ Λ Ο ! ! !
🏆 Το Κύπελλο Ερασιτεχνών έφτασε στους Ημιτελικούς και η ομάδα μας την Τετάρτη 19 Απριλίου 2023 στις 8μ.μ. στο Ενωσιακό “Α. Κάνιστρας” αγωνίζεται κόντρα στον κάτοχο του τροπαίου Διαγόρα Βραχνεΐκων σε αναμέτρηση νοκ-άουτ που δίνει το εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό… Σ Α Σ Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν ΟΥ Μ Ε ! ! !”.