Απλά, λιτά και… 0-3 η Παναχαϊκή!

Μια σαφώς ανώτερη Παναχαϊκή επικράτησε εύκολα με 3-0 της Αναγέννησης Άρτας εκτός έδρας και συνεχίζει να βρίσκεται στο «κυνήγι» του Τηλυκράτη Λευκάδας που δεν σταμάτησε ούτε στη Γαστούνη. Οι «κοκκινόμαυροι» ήταν πολύ καλύτεροι και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνουν το αποτέλεσμα, στέλνοντας παράλληλα πιο κοντά στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα την ιστορική ομάδα της Άρτας.

Στο αγωνιστικό μέρος μόλις στο 11΄σέντρα από τα αριστερά, ο Μπουρλάκης, μόνος στο πέναλτι στοπάρει και εκτελεί τον Μπαλαούρα, για το 0-1 της πατρινής ομάδας. Στο 29ο λεπτό κάθετη στον κενό χώρο από τον Μπουρλάκη, που από σκόρερ γίνεται δημιουργός και ο Αλεξόπουλος πλασάρει σωστά για το 0-2 των Πατρινών.

Στο 55ο λεπτό εξαιρετική προσπάθεια του Αλεξόπουλου από δεξιά, πλασάρει τον εξερχόμενο Μπαλαούρα, και γράφει το 0-3 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Είχαν προηγηθεί στο 46΄ η μεγάλη φάση με τον Κέρι, στο 52ο λεπτό η εξαιρετική επέμβαση του Μπαλαούρα, που νίκησε τον Καρακλάιτς, όπως και το σουτ στο 58ο λεπτό του Λιποράσε που μπλόκαρε ο Μπαλαούρας.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι δραματικά με την Παναχαϊκή πλέον να ετοιμάζεται για το ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας εκτός έδρας.

Συνθέσεις:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ: Μπαλαούρας, Χεμπέγια (76΄Τσέλα), Μπουρσανίδης, Τσιλιγιάννης, Σχισμένος, Γούλας, Αλ. Παπακίτσος (66΄Παπαδόπουλος), Μανιώτης, Δημητρέλος, Αναστασιάδης (76΄Δ. Παπακίτσος), Κατσιγιάννης (46΄ Παπαρούνης, 88΄Μυσιούνης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αθανασόπουλος, Στεργίδης (86΄Μαγκάκης), Σμίλτος, Καρπαθάκης, Λιποράσε, Γούλας, Μπουρλάκης, Χαντί (64΄Τεγούσης), Αλεξόπουλος, Καρακλάιτς (75΄Μικελάτος), Κέρι (86΄Κυβελίδης).