Απογοήτευση η φετινή χρονιά για το Ζαβλάνι/Αίας

Κακή θεωρείται η φετινή χρονιά για τo Ζαβλάνι/Αίας, καθώς βρίσκεται στην 11η θέση του πρωταθλήματος με 19 βαθμούς και στο +2 από τα πλέι άουτ του υποβιβασμού.

Το καλοκαίρι η ιστορική ομάδα ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες για την πεντάδα του πρωταθλήματος, αλλά στο αγωνιστικό κομμάτι υστερούσε αρκετά με αποτέλεσμα η πρώτη νίκη να έρθει κόντρα στον Ολυμπιακό Πατρών με σκορ 4-2 την 6η αγωνιστική.

Στην συνέχεια του πρωταθλήματος η ομάδα του Γιάννη Δρακοπαναγιωτάκη βρήκε τα πατήματά της και από την 8η έως την 13η αγωνιστική κατάφερε να μείνει αήττητη μετρώντας 4 νίκες και 1 ισοπαλία.

Η καλύτερη στιγμή της ομάδας στο πρωτάθλημα είναι η εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Άβυθο Αιγιαλείας με σκορ 3-0 την 12η αγωνιστική.

Στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται ο έμπειρος προπονητής Γιάννης Δρακοπαναγιωτάκης, ενώ να αναφέρουμε ότι στο ρόστερ της ομάδας υπάρχει και ο έμπειρος Χρήστος Μικές με μεγάλη θητεία στις εθνικές κατηγορίες.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι με 8 τέρματα ο Παναγιώτης Κωστόπουλος, ενώ στο σκοράρισμα τον βοήθησαν και οι Ξύδης 4, Κατσαΐτης 3, Θεοδοσόπουλος 3, Θεοδωρακόπουλος 3 .

Οι «κόκκινοι» επηρεάστηκαν πολύ από τον χαμό του επίτιμου προέδρου Γιάννη Γασπαρινάτου, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η απουσία από την 7η αγωνιστική λόγω τραυματισμών των Γιώργου Αντωνόπουλου και του Ανέστη Κατσαΐτη δύο έμπειρων παιχτών που ήταν βαρόμετρο για την ομάδα.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς