Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του patragoal.gr: Σχεδόν απίθανο του Μυροφορίδη στην Παναχαϊκή – Οι λόγοι που τον απομακρύνουν από την Πάτρα

Ένα θέμα που παίζει ψηλά σε όλα τα “κοκκινόμαυρα” ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών αναμφίβολα είναι αυτό του Παύλου Μυροφορίδη.

Ο έμπειρος τεχνικός διευθυντής με πλούσιο βιογραφικό πολλών ανόδων από την Β’ στην Α’ Εθνική ήταν η πρώτη επιλογή της Παναχαϊκής για το πόστο του τεχνικού διευθυντή για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Παύλος Μυροφορίδης είχε δεχτεί μία πρώτη κρούση σε φιλολογικό επίπεδο από την πλευρά της Παναχαϊκής και τον Γιώργο Μπάρλο και μέχρι εκεί. Παρότι υπήρχε σε γενικές γραμμές θετική αύρα για αυτή την κατά γενική ομολογία δύσκολη περίπτωση, το patragoal.gr έψαξε το θέμα και μέσα από το ρεπορτάζ προκύπτει το εξής συμπέρασμα: Ο Παύλος Μυροφορίδης με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι απίθανο να εργαστεί στην Παναχαϊκή την επόμενη χρονιά.

Οι λόγοι που καθιστούν απίθανο το ενδεχόμενο συνεργασίας

Πάμε τώρα να δούμε τι κρατά τον Κοζανίτη παράγοντα μακριά από την Αχαϊκή πρωτεύουσα. Αρχικά, δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο αναφορικά με το αν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα των Χανίων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όλα παραμένουν ανοικτά καθώς εκκρεμούν ακόμα κάποιες επαφές ανάμεσα στον Παύλο Μυροφορίδη και τον ισχυρό άνδρα των Χανίων Αντώνη Ροκάκη. Βέβαια το ενδεχόμενο παραμονής του στα Χανιά παρουσιάζει δυσκολίες, όχι λόγω των μέχρι σήμερα πεπραγμένων του στην ομάδα της Κρήτης αλλά για τον αμέσως επόμενο λόγο που θα διαβάσετε. Αυτή την περίοδο ο Παύλος Μυροφορίδης λόγω κάποιων οικογενειακών θεμάτων δεν μπορεί να φύγει αρκετά χιλιόμετρα μακριά από την Κοζάνη όπου και είναι ο μόνιμος τόπος κατοικίας του. Αυτό αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα έτσι ώστε να μην προχωρήσουν οι συζητήσεις με την Παναχαϊκή ή κάποια άλλη ομάδα που γεωγραφικά βρίσκεται μακριά από την οικογένεια του. Τα Χανιά είναι μία διαφορετική περίπτωση καθώς έχει εργαστεί ήδη μία σεζόν εκεί.

Η ατάκα του στο στενό του περιβάλλον

Μάλιστα σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του patragoal.gr ο Παύλος Μυροφορίδης φαίνεται να είπε στο στενό φιλικό του περιβάλλον τα εξής: “Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είμαι κοντά στην οικογένεια μου. Επομένως η προοπτική της Παναχαϊκής στην παρούσα φάση δεν υπάρχει στο μυαλό μου. Σέβομαι απεριόριστα την ομάδα της Παναχαϊκής και το μέγεθος της αλλά στην παρούσα φάση οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να συζητήσουμε το ενδεχόμενο συνεργασίας”.

Αποστόλης Νικολόπουλος