Αποκλεισμός σοκ για τη Σασουόλο του Κυριακόπουλου

Στους «8» του Coppa Italia βρίσκεται η ΣΠΑΛ! Ο σύλλογος της Φεράρα έκανε την έκπληξη και επικρατώντας 2-0 της Σασουόλο εκτός έδρας, πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, παραμένοντας η μοναδική ομάδα από τη Serie B που συνεχίζει στη διοργάνωση!

Στην επόμενη φάση, η ΣΠΑΛ, η οποία, θυμίζουμε, πέρυσι αγωνιζόταν στην Serie A, θα αντιμετωπίσει σε μονό ματς στο Τορίνο τη Γιουβέντους. Ο Τζούριτζις της Σασουόλο ήταν… διπλά μοιραίος για την ομάδα του, καθώς στο 23′ σημάδεψε το δοκάρι και στο δεύτερο λεπτό του β’ ημιχρόνου, έπειτα από δυνατό μαρκάρισμα στον Σερνικόλα, είδε απευθείας κόκκινη.

Το παιχνίδι ξέφυγε εντελώς για την ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι και του Γιώργου Κυριακόπουλου (αλλαγή στο 85′) στο πρώτο τέταρτο του 2ου μέρους, με τον Τζούρισιτς να αποβάλλεται στο 47’ και δύο λεπτά αργότερα, τον Μισιρόλι να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στο 58’, η ομάδα της Serie B (5η) διπλασίασε τα τέρματά της με τον Ντίκμαν και «κλείδωσε» την ιστορική πρόκριση, αφού θα βρεθεί σε προημιτελικά Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά το 1981!