Αποκλειστικό: Ο ΝΟΠ δικαιώθηκε στις ενστάσεις του με Ηλυσιακό, η υπόθεση στον αθλητικό δικαστή

Ραγδαίες εξελίξεις που ίσως επηρεάσουν και τις ομάδες που θα ανέβουν στην Α1 Εθνική πόλο, έχουμε στο στρατόπεδο του ΝΟΠ καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του patragoal, το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε το ΝΟΠ στις δυο ενστάσεις που είχε καταθέσει για αντικανονική συμμετοχή ξένου παίκτη του Ηλυσιακού.

Το ΑΣΕΑΔ ενημέρωσε την Πέμπτη, την δικαίωση του ΝΟΠ πως κακώς απορρίφτηκαν οι ενστάσεις από το Δ.Σ. της ΚΟΕ και πλέον το λόγο για την ένσταση έχει ο αθλητικός δικαστής που θα αποφασίσει αν κακώς η Αθηναϊκή ομάδα απέκτησε ξένο παίκτη μεσούσης της χρονιάς και επηρεάσει το θέμα της ανόδου.

Αν ο αθλητικός δικαστής δικαιώσει το ΝΟΠ, τότε αλλάζουν τα δεδομένα και κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η αντίδραση της ΚΟΕ καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Θυμίζουμε οτι την άνοδο στην Α1 Εθνική έχουν πάρει ο Ηλυσιακός και ο Νηρέας Χαλανδρίου με το ΝΟΠ να μένει στην 3η θέση και απομένει να δούμε ποιες θα είναι οι δικαστικές πλέον εξελίξεις με τη διοίκηση του ΝΟΠ να παρακολουθεί το θέμα με προσοχή.