Αποφάσεις από Δευτέρα για τις κενές θέσεις των ομάδων

Την προσεχή Δευτέρα θα προκύψουν εξελίξεις για τα κενά που πρέπει να καλυφθούν στην Super League 2.

Στην ΓΣ δεν πάρθηκε καμία απόφαση αναφορικά με τις ομάδες που θα αντικαταστήσουν όσες αποχώρησαν.

Αυτό θα συμβεί στη σύσκεψη της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου στην αυγή της εβδομάδας.

Παράλληλα, δεν υπήρξε απόφαση για το θέμα του Αγροτικού Αστέρα και του Πανδραμαϊκού, αν και το ζήτημα συζητήθηκε λόγω Μητρώου.

Προκύπτει ότι η ΓΣ της ΕΠΟ έδωσε την εξουσιοδότηση στην Εκτελεστική Επιτροπή να αποφασίσει για την υπόθεση αυτή, αλλά και για όλες τις ομάδες που επηρεάζονται από τις αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου για το Μητρώο.

«Όσοι κέρδισαν στο γρασίδι θα πάρουν αυτό που αξίζουν, όσοι κέρδισαν δικαστικές αποφάσεις θα έχουν θετική αντιμετώπιση», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Μπαλτάκος.

Από πλευράς διοργανώτριας και δια στόματος Λεωνίδα Λεουτσάκου, πάντως, τονίστηκε ότι η Super League 2 δεν θέλει παραπάνω απο μία ομάδα και ότι θα κάνει προσφυγή (υπόθεση Αγροτικού Αστέρα), σύμφωνα με την mikriliga.com!

Η ΕΕ της ΕΠΟ αναμένεται να πάρει απόφαση σύμφωνα με το άρθρο 79 του καταστατικού της Ομοσπονδίας περί «σωστού και δικαίου».

Η απόφαση θα στηριχθεί και στη γνωμοδότηση της Επιτροπής Ελέγχου, Συμμόρφωσης και Διακυβέρνησης της ΕΠΟ, την οποία ανέπτυξε η πρόεδρός της, η ε.τ. Αρεοπαγίτης Διονυσία Μπιτζούνη, που χαρακτήρισε αντισυνταγματικό τον νόμο Αυγενάκη για το Μητρώο.

Δεν αποκλείεται να ληφθεί οριστική απόφαση εντός της επόμενης εβδομάδας, όταν συνεδριάσει ξανά η Εκτελεστική Επιτροπή.