Αποφασισμένος για την πρώτη νίκη!

Στον Πύργο ταξιδεύει σήμερα, Κυριακή η ομάδα του ΑΠΣ Πάτραι, όπου και θα φιλοξενηθεί από τον τοπικό Πανηλειακό, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η αναμέτρηση ξεκινά στις 15.00 και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου και στο “στρατόπεδο” των πρασίνων υπάρχει πίστη για θετικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής Σταμάτης Σαρρής θα έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο αγώνα τους: Βορύλλα, Φωτόπουλο, Γερογιάννη Β, Στανή, Φούφουλα, Γιαννόπουλο, Καλαμπόκα, Θεοφάνη, Μαστραντωνάκη, Ζελενίτσα, Βλασόπουλο Ν., Βλασόπουλο Θ, Σαμπανέι, Σουγλέρη, Λιμάτσι, Γερογιάννη Σ., Κυβελίδη, Παπαγεωργίου, Μιχαλόπουλο και Ζέλο.

Κρίσιμο θεωρείται και για τον Πανηλειακό το προσεχές παιχνίδι που έχει στην έδρα του με τον ΑΠΣ Πάτραι, με τον νέο τεχνικό Θόδωρο Γκάτζιο, να υπολογίζει τους Κασμερίδη και Λίμα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του τραυματία Π. Τσίγκρηλα. Μιλώντας για τον αγώνα που ακολουθεί ανέφερε: «Η συνέχεια για εμάς είναι δύσκολη, ξεκινώντας από το κυριακάτικο ματς με το Πάτραι, που η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς».