Αποφασιστικό βήμα για την πεντάδα ο Αίας Ανθούπολης

Φωτογραφία: Βύρωνας Ξυπολιάς

Με την χθεσινή νίκη του κόντρα στην ΑΕΚ με σκορ 2-1 ο Αίαντας Πατρών έκανε αποφασιστικό βήμα για την είσοδο του στην προνομιούχο 5άδα και στα πλέι οφ. Πλέον η ομάδα της Ανθούπολης βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς στο +2 από την 6η θέση και τον ΠΑΟΚ Πάτρας.

Το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ Πατρών ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο, καθώς η ιστορική ομάδα έπαιζε ουσιαστικά το τελευταίο της χαρτί για την είσοδο της στα play off. Ο Αίας ήταν αυτός που κατάφερε μα ανοίξει το σκορ στο 31′ με ψύχραιμο πλασέ του Βαβάτσικου.

Για να έρθει στο 56′ ο Γκολφινόπουλος να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του Αίαντα. Στο 65′ ο Νικολογιάννης με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2-1 και έδωσε άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Την επόμενη αγωνιστική και συγκεκριμένα την προσεχής Τετάρτη ο Αίας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Φλόγα Κάτω Καστριτσίου με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

Αίας Πατρών (Α. Ζαφειρόπουλος): Διαμαντόπουλος, Βικρόπουλος, Βαρζελιώτης, Φουρκιώτης, Τσαρούχας, Βάτσικας, Βαλιάνος (71′ Ορλώφ), Γκολφινόπουλος (90′ Αλυσανδράτος), Αναγνώστου, Βαβάτσικος, Μητρόπουλος (91′ Αλεξανδρόπουλος).

ΑΕΚ Πατρών (Α. Χριστόπουλος): Χάτζα, Αντωνόπουλος (72′ Μπαρούνης), Γκλαβάς, Τούρλας, Κεπενός, Δημόπουλος, Μαρούλης (46′ Κουλούρης), Νικολογιάννης, Αρβανίτης (24′ λ.τ. Τσελίκας), Καλλιμάνης, Φραντζής.

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς