Αποχαιρέτησαν μια επιτυχημένη χρονιά στην Α.Ε. Καλαβρύτων (pics)

Φωτογραφίες: kalavrytanews.com

Μετά από πολύμηνη αποχή αγωνιστικών υποχρεώσεων και προπονήσεων ελέω κορωνοϊού, οι αθλητές της Α.Ε.Καλαβρύτων βρέθηκαν πάλι μαζί, σε μια αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων.  

Το βράδυ της Τετάρτης σχεδόν το σύνολο των ποδοσφαιριστών της ανδρικής ομάδας όπως και μέλη της διοίκησης είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν ξανά, να περάσουν όμορφα όπως συνηθίζεται στην οικογένεια των Καλαβρύτων. Μαζί τους βρέθηκαν και μερικοί ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Σκεπαστού και όλοι μαζί έπαιξαν ένα χαλαρό δίτερμα. 

Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Κ. κ. Τάκης Βαρβιτσιώτης, ευχαρίστησε παίκτες και προπονητές για την φετινή τους, παρουσία, που σηματοδότησε την συμμετοχή, για πρώτη φορά στην αθλητική ιστορία των Καλαβρύτων, στην Α΄κατηγορία και που όπως τόνισε, η αγωνιστικότητα, το ήθος, η φιλοξενία και η εν γένει παρουσία, έκαναν την ομάδα μας να ξεχωρίσει.

Ακολούθησε δείπνο όλων των παρεβρισκομένων μέσα σε κλίμα ευφορίας με τα πειράγματα να δίνουν και να παίρνουν. Ο σχεδιασμός για το νέο Πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας, έχει ήδη ξεκινήσει για την ομάδα των Καλαβρύτων και όπως δήλωσαν οι προπονητές της ομάδας κ. Βλάχος και κ. Παπαχριστόπουλος, η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στα τέλη Ιουλίου.  

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό: