Αποχαιρέτησε τον Απόλλωνα ο Ζούμπος

Μία ακόμη δυνατή προσθήκη έκανε ο Μίλων. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε την απόκτηση του Φώτη Ζούμπου, ο οποίος υπέγραψε για δύο χρόνια και θα τη βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνει την επόμενη σεζόν στη Β’ Εθνική με σκοπό την άνοδο στην Α2. Από το 2018, ο 29χρονος γκαρντ ήταν στον Απόλλωνα Πάτρας, όπου φέτος σε 18 παιχνίδια στη Stoiximan Basket League είχε κατά μέσο όρο 2,1 πόντους και 1,5 ριμπάουντ.

Η ανακοίνωση: «Ο ΑΟΝΣ Μίλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Φώτης Ζούμπος θα φορά τη φανέλα της ομάδας μας για τα επόμενα δύο χρόνια. Με σημαντικές παραστάσεις στο υψηλότερο μπασκετικό επίπεδο, καθώς έχει αγωνισθεί σε Euroleague, Basket League και A2, ο Φώτης Ζούμπος (PG, 1993, 1.95) θα συμβάλει κομβικά για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας. Ο Φώτης Ζούμπος ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό παίρνοντας το βάπτισμα του πυρός από τον Zeljko Obradovic, ενώ στη συνέχεια αγωνίσθηκε σε Περιστέρι, Ηλυσιακό, Πανελευσινιακό, Εθνικό και Απόλλωνα Πάτρας με τον οποίο εδώ και δύο σεζόν αγωνιζόταν στην Basket League. Φώτη καλωσόρισες στην Οικογένεια του Μίλωνα».

Ο Φώτης Ζούμπος δήλωσε σχετικά: «Το έντονο ενδιαφέρον των ανθρώπων του Μίλωνα για εμένα, το όραμά τους, η επαγγελματική αντιμετώπιση όλων των θεμάτων από τη διοίκηση, η παρουσία ενός εξαιρετικού coach, του Νίκου Καραγιάννη όπως και σημαντικών συμπαικτών αλλά και οι άψογες συνθήκες που κάθε αθλητής επιζητά, με έπεισαν για το project του σωματείου. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Εύχομαι υγεία σε όλους τους συναθλητές μου και είμαι σίγουρος ότι με σκληρή δουλειά και προσήλωση στον στόχο θα τα καταφέρουμε έχοντας και τον κόσμο δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι είτε εντός είτε εκτός έδρας».